Käyttäjien hallinnointi

Voit hallinnoida Lifesize-ryhmäsi käyttäjiä hallintakonsolista.

Kirjaudu sisään ja valitse hakemisto Hakemisto. Valitse sitten Käyttäjät-välilehti. Haku-toiminnolla löydät nopeasti käyttäjän hakemistosta. 

Käyttäjätilin poistaminen Napsauta käyttäjänimen vieressä olevaa valintaruutua ja vahvista poista napsauttamalla Poista valitut käyttäjät.
Käyttäjän salasanan muuttaminen Avaa Muokkaa käyttäjää -valintaikkuna valitsemalla käyttäjän nimi ja napsauta sitten Aseta salasana uudelleen, jolloin käyttäjälle lähetetään sähköposti, jossa on linkki salasanan muuttamiseen.
Käyttäjän näyttönimen muuttaminen Avaa Muokkaa kättäjää -valintaikkuna kaksoisnapsauttamalla käyttäjän nimeä. Anna uusi nimi ja tallenna muutokset napsauttamalla Päivitä käyttäjä.

Näytä laiteparin tiedot Napsauta Laitteet-välilehteä.

HUOMIO: Lataa kopio hakemistosta napsauttamalla Vie.

Mahdollisia toimia ovat myös:


Kutsu joku liittymään ryhmääsi

Jos haluat kutsua jonkun liittymään ryhmääsi, avaa Käyttäjät-välilehti. Napsauttamalla Lisää käyttäjiä voit lähettää kutsun tai kopioida linkin käyttäjälle lähetettävään sähköpostiviestiin.

Järjestelmänvalvojien tulee lähettää kutsut käyttäjilleen suoraan varmistaakseen, että käyttäjät liitetään heidän yhtiönsä Lifesize-tiliin. Mikäli käyttäjät rekisteröityvät itse Lifesize-verkkosivuston kautta, he saattavat vahingossa luoda erillisen ryhmän eikä heitä kytketä yhtiönne ryhmään tai hakemistoon.

Mikäli käyttäjä ei ole rekisteröitynyt eikä ole saanut sähköpostiviestiä, pyydä häntä tarkastamaan roskapostikansionsa.

Niiden käyttäjien lukumäärä, jotka voit lisätä Lifesize-ryhmääsi, riippuu yhtiösi ostamasta tuotetilauksesta. Tutustu tarkemmin tilaussuunnitelmiin.