Parhaat käytänteet

Noudata järjestelmäsi valmistajan antamia ohjeita käyttääksesi Lifesizea mahdollisimman tehokkaasti.

audio-call-rain Ääni

Muut soittajat eivät kuule minua

Jotkut Mac-laitteet pyytävät lupaasi käyttää mikrofonia, kun käynnistät Lifesize-sovelluksen ensimmäisen kerran. Jos valitset vahingossa Ei, soittajat eivät kuule ääntäsi.

Ratkaisu: Valitse Asetukset > Tietosuoja > Mikrofoni ja salli Lifesize-sovellus.

Langalliset kuulokkeet

Jotta ääni olisi optimaalinen pöytäkoneessa ja mobiiliasiakasohjelmissa, käytä langallisia kuulokkeita. Jos käytät kahden liittimen kuulokkeita sellaisten Mac-laitemallien kanssa, jotka käyttävät yhtä analogista kuulokeporttia, sinun tulee kytkeä ne TRRS-muuntimella.

Kohinan vaimentaminen

Mac-käyttäjien tulisi ottaa käyttöön Applen kohinanvaimennustoiminto mikrofonin sisääntulossa parhaan äänilaadun saavuttamiseksi.

video-rain Video

Varmista järjestelmän kuvanlaadun pysyminen parhaana mahdollisena muuttamalla ympäristön valaistusta ja taustavärejä tarpeen mukaan tai säätämällä kameran asetuksia toimittajan suositusten mukaisesti.

Lisäkoulutus Lifesize Universityn kautta

Käytä tuotteisiisi ja ratkaisuihisi liittyviä opetusvideoita ja -kursseja Lifesize University on Community -palvelussa. Tarjoamme kaikentasoista koulutusta sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Jos haluat oppia itse, tutustu selkeisiin ja intuitiivisiin opetusvideoihimme. Tarjoamme myös live-opetusta virtuaalisessa luokkahuoneessa, jos haluat mieluummin muodollisempaa opastusta järjestelmänvalvojan tehtäviin tai jos haluat koulutusta koko henkilökunnalle.