Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?

Pyydä yhtiösi Lifesize-järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle kutsu, jotta voit liittyä yhtiönne Lifesize-ryhmään. Noudata kutsussa olevia ohjeita ja lataa haluamasi sovellukset. Muista varmentaa sähköpostiosoitteesi, jotta tilisi aktivoidaan. Mikäli et saa varmennussähköpostiviestiä, tarkista roskapostikansiosi.

Mikäli rekisteröidyt Lifesize-verkkosivuston kautta, sinua ei kytketä yhtiön ryhmään tai hakemistoon. Mikäli olet rekisteröitynyt, muttet näe yhtiötäsi hakemistossa, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Jos olet rekisteröitynyt mutta et voi kirjautua sisään, olet ehkä ladannut sovelluksen tai yhdistänyt Lifesize-huonejärjestelmän ilman Lifesizen pilvipalveluun rekisteröitymistä. Pyydä Lifesize-järjestelmänvalvojaa lähettämään sinulle uusi kutsu.

Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta Salasana unohtunut, niin saat sähköpostin, jonka avulla voit muuttaa salasanasi.

Täältä voit ladata ja asentaa sovelluksen kaikille tuetuille alustoille.

Jos olet järjestelmänvalvoja, kirjaudu sisään hallintakonsoliin, jossa voit hallita Lifesize-ryhmääsi.