Tallenna puheluita ja kokouksia

Voit tallentaa puheluita ja kokouksia kaikilta laitteiltasi yhdellä ainoalla napsautuksella, mikäli tilisi hallinnoija on ottanut kyseisen ominaisuuden käyttöön ryhmällesi.

Valitsemalla record voit aloittaa tallentamisen puhelun aikana.

Kun tallentaminen päättyy, tallennetut videot järjestetään ja arkistoidaan tallennussyötteeseen. Näin niitä voidaan tarkastella myöhemmin.

Jos haluat tarkastella tai hallinnoida tallennuksia, avaa sovellus ja valitse vasemmasta navigoinnista recording-view-black. Voit lajitella syötteessäsi olevia tallennuksia päivämäärän, aikarajan, tarkastelukertojen ja tykkäämisten mukaan. Voit myös näyttää ne lista- tai ruudukkomuodossa. Valitessasi jotain tarkasteltavaa tallennusta voit myös tykätä siitä tai lisätä sen omalle katselulistallesi.

Kokoussarjojen tallennusten jakaminen

Kokousten omistajat omistavat kaikkien omien kokoustensa tallennukset riippumatta siitä, kuka osallistujista käynnistää tallentamisen. Alkuperäisten tarkastelulupien asettaminen tallennuksillesi:

  1. Avaa sovellus ja valitse vasemmasta navigoinnista recording-view-black.
  2. Navigoi mille tahansa Videot-sivulle.
  3. Syötä haluamasi kokouksen nimi kohdassa Valitse kokous ja napsauta Share.
  4. Kohdassa Jakoasetukset: Kokoussarjat valitse seuraavista vaihtoehdoista:
    • lisää tai poista katsojia
    • aseta tallennus vaihtoehtoon Ei jakamista
    • aseta jaettava, oman Cloud-ryhmäsi jäsenille tarkoitettu linkki, jolla pääsee kokoussarjoihin

Yksittäisten tallennusten jakaminen

Varta vasten soitetuissa puheluissa tallennuksen aloittavasta henkilöstä tulee tallennuksen omistaja. Jos käytät pilvipalveluun liitettyä Lifesize Icon -järjestelmää, voit valita omistajan aloittaessasi tallentamisen. Paina vain tallenna ja valitse sitten tallenteen omistaja oman pilviryhmäsi jäsenistä.

Tallennusten omistajat voivat mukauttaa yksittäisten tallennusten yleisön. Näin se käy:

  1. Valitse recording-view-black vasemmasta navigoinnista.
  2. Navigoi mille tahansa Videot-sivulle.
  3. Valitse jaettava tallennus ja napsauta Share.

Jakoasetuksissa: Tallennus voit nähdä olemassa olevat katsojat ja lisätä katsojia. Huomaa: Käyttäjät eivät voi jakaa uudestaan tai muokata heille jaettuja tallennuksia. Tilien hallinnoijat voivat nähdä kaikki oman Cloud-ryhmänsä tallennukset.

Tallennusten omistajat voivat saada jaettavia linkkejä, joita he voivat jakaa sekä omalle Cloud-ryhmälleen että oman ryhmänsä ulkopuolisille henkilöille. Tallennukset ovat ladattavissa myös MPEG-4-tiedostoina.