Käyttäjien hallinnointi

Voit hallinnoida Lifesize Cloud -ryhmäsi käyttäjiä verkkokonsolista.

Kirjautumalla sisään ja napsauttamalla directory avaat hakemiston. Valitse sitten Käyttäjät.

Kutsu joku liittymään ryhmääsi

Jos haluat kutsua jonkun liittymään ryhmääsi, avaa Käyttäjät-välilehti. Napsauttamalla sitten Lisää käyttäjiä voit lähettää kutsun tai kopioida linkin sähköpostiviestiin.

Huomaa: Tilien hallinnoijien tulee lähettää kutsut käyttäjilleen suoraan varmistaakseen, että käyttäjät liitetään heidän yhtiönsä Lifesize Cloud -tiliin. Mikäli käyttäjät rekisteröityvät itse Lifesize-verkkosivuston kautta, he saattavat vahingossa luoda erillisen Cloud-ryhmän eikä heitä kytketä yhtiönne ryhmään tai hakemistoon.

Mikäli käyttäjä ei ole rekisteröitynyt eikä ole saanut sähköpostiviestiä, pyydä häntä tarkastamaan roskapostikansionsa.

Niiden käyttäjien lukumäärä, jotka voit lisätä Cloud-ryhmääsi, riippuu yhtiösi ostamasta tuotetilauksesta. Tutustu tarkemmin tilaussuunnitelmiin.

Uusia käyttäjiä kutsuvat käyttäjät

Omassa ryhmässäsi olevat käyttäjät voivat kutsua muita henkilöitä liittymään ryhmään lähettämällä kutsun sovelluksen Kutsu-välilehdeltä. Vaikka haluatkin tietysti Cloud-ryhmäsi kasvavan ja olevan aktiivinen, haluat ehkä rajoittaa uudet käyttäjät oman yhtiösi verkkotunnuksen piiriin. Tämän jälkeen käyttäjät voivat kutsua muita liittymään puheluihin ja kokouksiin vieraskäyttäjinä. Tutustu tarkemmin vieraiden kutsumiseen.

Käyttäjätilien poistaminen

Napsauta käyttäjänimen vieressä olevaa valintaruutua. Napsauttamalla sitten Poista valitut käyttäjät poistat valitun käyttäjän.

Käyttäjän salasanan muuttaminen

Jos haluat asettaa jonkun käyttäjän salasanan uudelleen, valitsemalla käyttäjän nimen avaat Muokkaa käyttäjää -välilehden. Napsauttamalla Aseta salasana uudelleen lähetät kyseiselle käyttäjälle sähköpostiviestin, jossa on linkki salasanan asettamiseksi uudelleen.

Käyttäjän nimen muuttaminen

Jos haluat muuttaa käyttäjän nimeä, valitse käyttäjän nimi, ja näin avaat Muokkaa käyttäjää -välilehden. Syötä uusi nimi ja tallenna se napsauttamalla Päivitä käyttäjä.