Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi suojaaminen on tärkeää Lifesizelle. Pyrimme aina pitämään henkilötietosi luottamuksellisina. Varmistamalla, että olet lukenut ja ymmärtänyt verkossa olevan tietosuojakäytäntömme, voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Lue seuraavasta tietosuojakäytännöstä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Lifesizen Tietosuojakäytäntö:

YKSITYISYYTESI JA TURVALLISUUTESI

Yksityisyytesi suojaaminen on tärkeää Lifesizelle. Pyrimme aina pitämään henkilötietosi luottamuksellisina. Varmistamalla, että olet lukenut ja ymmärtänyt Lifesizen tietosuojakäytännön ja sen, miten Lifesize käyttää ja suojaa henkilötietoja, joita kerätään sivulla  www.lifesize.com ("sivusto"), voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Lue seuraavasta tietosuojakäytännöstä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@lifesize.com, jos sinulla on kysyttävää.

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Miksi keräämme henkilötietoja

Lifesize kerää ja käyttää henkilötietojasi voidakseen tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua. Lisäksi käytämme henkilötietojasi ilmoittaaksemme sinulle uusimmista tuotteistamme, ohjelmistopäivityksistä, erikoistarjouksista ja muista asioista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Joskus nämä saattavat olla tietoja muilta teknologia-alan yrityksiltä liittyen tuotteisiin ja palveluihin, jotka tuovat lisäarvoa Lifesize-tuotteisiin. Silloin tällöin saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä verkossa tai puhelimella, pyytääksemme sinua osallistumaan markkinatutkimukseen, jotta voimme mitata asiakastyytyväisyyttä ja parantaa tuotteitamme.

Mitä henkilötietoja keräämme

Tässä tietosuojakäytännössä "henkilötiedoilla" tarkoitetaan tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa tai sinua voidaan kuvailla henkilönä.  Tällaisia tietoja ovat myös henkilötiedot, joiden avulla saamme sinuun yhteyden (fyysisesti tai verkossa), kuten:

  • nimesi
  • sähköpostiosoitteesi
  • puhelinnumerosi
  • osoitteesi
  • tilisi käyttäjänimi ja salasana
  • tittelisi ja yrityksesi nimi
  • IP-osoitteesi
  • toimialueesi nimi (domain)
  • demografiset tietosi.

Lisäksi seuraavat tiedot kerätään automaattisesti, kun käytät Lifesizen tuotteita ja palveluita, mukaan lukien Lifesize Cloud:

  • laitteen sarjanumero
  • ohjelmistoversio
  • liitetyt laitteistot
  • omat asetukset
  • muut järjestelmän tiedot
  • puhelutiedot (kuten soittojen lukumäärä, osallistujat ja puheluiden kesto).

Tiedot, jotka annat tai jotka kerätään käyttäessäsi sivustoa tai Lifesize-tuotteita ja -palveluita, tallennetaan Lifesize-järjestelmääsi ja/tai Lifesizen palvelimille tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Henkilötietojen antaminen

Voit rekisteröityä sivustollemme, ja käyttää tuotteitamme ja palveluitamme sekä antaa meille henkilötietojasi, kun lataat Lifesize-ohjelmiston, kirjaudut tilillesi, käytät tuotetietoja tai päivityksiä, luet uutiskirjettämme, rekisteröidyt seminaariin, siirryt teknisen tukeen tai tukiportaaliin tai kirjaudut sivulle, joka vaatii valtuutuksen. Lisäksi voimme silloin tällöin pyytää sinua osallistumaan tutkimukseen. Tiedät aina, mitä henkilötietoja annat meille, sillä syötät tiedot joka kerta manuaalisesti. Voit käyttää suurinta osaa sivustosta, vaikka päättäisit, että et haluat rekisteröityä ja antaa meille tietojasi. Valitettavasti et tällöin voi käyttää niitä sivuston osia, jotka vaativat rekisteröitymisen.

Tietojen automaattinen kerääminen

Lifesize kerää automaattisesti palvelinlokeihimme tiettyjä tietoja tietokoneesi laitteistosta ja ohjelmistosta, kun käyt sivustollamme tai käytät tuotteitamme ja palveluitamme. Näitä tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, yhdistettyjen Lifesize-tuotteiden kuvaus ja miten näitä tuotteita käytetään, selaintyyppi, toimialuenimet, käyttöajat, palveluntarjoaja ja lähettävien sivustojen osoitteet. 
Lifesize ja sen kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät yleisiä tietoja siitä, miten käytät sivustoamme, evästeiden (pienten tekstitiedostojen, jotka verkkoselain voi lukea toimialueella, joka asetti evästeen kovalevyllesi), koottujen internet-tunnisteiden (esim. verkkojäljitteiden) ja seurantatietojen avulla. Lue lisää Cookie Compliance Management
 -sivustolta. Keräämme myös tietoja, kuten sen sivuston URL, josta siirryit sivustolle, sivut, joilla käyt sivustollamme sekä kaikki tapahtumatiedot (lataukset, pyynnöt jne.). Näiden tietojen avulla pyrimme ymmärtämään, miten käytät sivustoamme, ja ne auttavat meitä optimoimaan markkinointiamme, mukaan lukien hallitsemaan mainontaamme muilla sivustoilla, jotka tarjoavat sinulle mainoksia siihen perustuen, mitä olet tehnyt sivustollamme. Jos haluat hallita kohdennetun mainonnan asetuksia, tee se Consumer Opt-Out -sivulla verkkomainonta-kohdassa ja kiellä mainonta näiden yritysten kohdalta sivun työkalulla. Huomaa, että saat edelleen ei-kohdennettuja mainoksia riippumatta siitä, mitä valitset. Voit myös asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle aina, kun eväste asetetaan tai voit kieltää evästeet kokonaan. Tällöin kaikki sivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi.

Sosiaalisen median ominaisuudet

Tämä sivusto sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin tykkää-painikkeen, sekä pienoisohjelmia, kuten Jaa-painikkeen (yhdessä "ominaisuudet"). Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi ja tiedon siitä, millä sivulla käyt sivustomme sisällä. Lisäksi ne voivat asettaa evästeitä, jotka varmistavat ominaisuuden toiminnan. Näitä ominaisuuksia isännöi joko kolmas osapuoli tai ne isännöidään suoraan sivustoltamme. Niiden avulla voit julkaista tietoja toiminnasta sivustollamme omalle profiilisivullesi ja jakaa tiedot verkostosi kanssa. Näiden ominaisuuksien käyttöä ohjaa ominaisuudet tarjoavan yrityksen tietosuojalausunto.

Tuotteiden ostaminen

Kaikki maksutiedot, mukaan lukien luottokorttitiedot, jotka annat sivustomme kautta, kerää maksujen käsittelijä, ei Lifesize. Maksujen käsittelijällä on valtuudet kerätä ja käyttää antamasi tiedot vain tämän palvelun tarjoamista varten. Lue maksujen käsittelijämme tietosuojalauseke, joka on nähtävillä sivulla, jolla tietosi kerätään.

Tallennetun Cloud-sisällön säilyttäminen

Asiakkaat voivat ottaa käyttöön tiettyjä tuotteen ominaisuuksia, joilla voidaan tallentaa Lifesize Cloud -konferenssin aikana osallistujien kommunikointia. Kun asiakas on ottanut tällaisia ominaisuuksia käyttöön, Lifesize voi tallettaa konferenssitallenteet eli videot ja keskustelut (yhdessä Tallennettu Cloud-sisältö) mihin tahansa. Tallennetun Cloud-sisällön tyypistä riippuen Lifesize-asiakkaat voivat määrittää säilytyksen keston ja voivat halutessaan poistaa tallennettuja Cloud-sisältöjä. Lifesize suojelee tallennettuja Cloud-sisältöjä luvattomalta pääsyltä ja/tai käytöltä soveltuvilla teknisillä toimilla ja turvatoimenpiteillä. Lifesize Cloudin tallennus- ja säilytysominaisuuksiin pätevät Lifesize Cloudin käyttöehdot, ja asiakas voi milloin tahansa deaktivoida palvelun. Lifesize ei voi nähdä tai poistaa suojausta miltään tallennetulta Cloud-sisällöltä ilman asiakkaan lupaa.

Työnhakijat, nykyiset ja aikaisemmat työntekijät

Jos haet sivuston kautta töitä Lifesizelta, käytämme antamiasi henkilötietoja käsitelläksemme hakemuksesi ja seurataksemme rekrytointitilastoja. Ellei laki toisin määrää, emme paljasta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle (esimerkiksi ammatillisia suosituksia varmistettaessa) ilmoittamatta asiasta ensin sinulle. Voimme säilyttää sellaisten hakijoiden henkilötiedot, joita ei valittu, kun hakuprosessi on päättynyt. Voimme myös säilyttää anonyymejä tilastotietoja hakijoista rekrytointiosastomme käyttöön. Lifesizen päätoimisto on Austinissa, Texasissa, ja työntekijöiden tiedot ja rekrytointiin liittyvät tiedot säilytetään siellä ja muissa Lifesizen toimipaikoissa ympäri maailman. Kun henkilö on otettu töihin Lifesizelle, teemme hänestä työntekijätiedoston hänen työsuhteeseensa liittyen. Annamme tässä vaiheessa lisätietoa henkilötietojen säilytyksestä.

Lasten henkilötiedot

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja sivuillamme käyviltä henkilöiltä tai Lifesizen tuotteiden tai palveluiden käyttäjiltä, jotka ovat alle 13-vuotiaita. Jos tietoomme tulee, että meillä on tällaisia henkilötietoja, pyrimme kohtuuden rajoissa poistamaan nämä tiedot.

Soveltamisala

Tämä tietosuojakäytäntö koskee tietoja, jotka kerätään Lifesizen sivuston, tuotteiden ja palveluiden, mukaan lukien Lifesize Cloudin, kautta. Lisätietoja Lifesize Cloudista saat napsauttamalla tästä ja lukemalla Lifesize Cloudin tietoturvalausunnon. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske itsenäisiä sivustoja, joihin tällä sivustolla voi olla linkki, mukaan lukien sosiaalisen median toiminnot. Lifesize neuvoo sinua lukemaan huolellisesti kaikkien niiden sivustojen tietosuojakäytännöt, joilla vierailet.

MITEN HENKILÖTIETOJASI KÄYTETÄÄN

Henkilötietojen käyttö

Lifesize käyttää henkilötietojasi vain siihen tarkoitukseen, johon ne annat tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Henkilötietojen jako kolmansille osapuolille

Lifesize ei vaihda, vuokraa tai myy asiakkaiden tai käyttäjien tietoja Lifesizesta riippumattomille yrityksille. Koska Lifesize on globaali yritys, henkilötietojasi saatetaan kuitenkin jakaa muille sellaisille kolmansille osapuolille ympäri maailman, jotka työskentelevät yhdessä Lifesizen kanssa tai tukevat Lifesizea tuotteiden ja palveluiden tarjoamisessa. Voimme luovuttaa henkilötietosi esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Lifesize tekee yhteistyötä jakelukanavien yhteistyökumppaneiden, mukaan lukien jakelijoiden ja myyjien, kanssa ympäri maailmaa myydäkseen tuotteita ja palveluita loppukäyttäjille. Vaadimme yhteistyökumppaneitamme ottamaan käyttöön sopimuksen, jolla suojataan henkilötietosi Lifesizen tietosuojakäytännön mukaisesti.
  • Lifesize palkkaa kuljetusyrityksiä, jotka toimittavat tuotteemme tehokkaasti asiakkaille. Annamme henkilötietosi heille pelkästään lähetystä ja toimitusta varten.
  • Voimme palkata yhtiökumppaneitamme tai riippumattomia palveluntarjoajia tarjoamaan sinulle palveluita. Voimme esimerkiksi käyttää sähköpostintarjoajaa lähettämään sinulle viestejä puolestamme. Kaikkia palveluntarjoajia koskevat tiukat salassapitovelvollisuudet, ja ne käsittelevät tietojasi vain meidän pyynnöstämme ja antamiemme ohjeiden mukaisesti.
  • Voimme jakaa muokattuja tai anonyymissä muodossa olevia tietoja vapaasti, mutta vasta sen jälkeen, kun tietoja on muokattu niin, että vastaanottaja ei voi tunnistaa sinua tiedoista tai liittää tietoja sinuun.
  • Voimme joutua luovuttamaan tietoja suojellaksemme sinun laillisia oikeuksiasi tai omia laillisia oikeuksiamme tai lain niin vaatiessa tai noudattaaksemme tuomioistuinten ja julkisten hallintoelinten määräyksiä. Laki voi myös vaatia, että luovutamme henkilötietosi valtion viranomaisille, kuten lainvalvontaviranomaisille, maissa, joissa me tai puolestamme toimiva kolmas osapuoli toimii.
  • Voimme luovuttaa tietoja toiselle yritykselle, jos aikomuksemme on fuusioitua tämän yrityksen kanssa tai yritys on ostamassa meidät, tai yritykselle, joka on mukana varallisuutemme tai liiketoimintamme fuusioitumisessa, siirrossa tai myynnissä.
  • Jos julkaiset tietojasi sivuston julkisissa osissa, kuten yhteisön foorumeilla tai blogeissa, nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla, ja me voimme käyttää niitä ja julkaista ne uudelleen harkintamme mukaan.
  • Voimme luovuttaa tietoja suojellaksemme ja puolustaaksemme Lifesizen, mukaan lukien sen sivuston, oikeuksia tai omaisuutta, tai jos uskomme, että tietojen luovutus on tarpeen yleisen edun kannalta.

Ennen kuin luovutamme henkilötietosi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin yllä mainittuun, pyydämme sinulta luvan esimerkiksi sähköpostitse, klikkauksella, verkossa olevalla mahdollisuudella kieltää tämä tai muulla tavalla. Jos luovutamme henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, vaadimme tätä kolmatta osapuolta suojelemaan ja säilyttämään tietosi käytäntöjemme mukaisesti. Vaadimme, että toimittajamme noudattavat lakia, ja tarkistamme rutiininomaisesti heidän vakuutuksensa, todistuksensa ja rekisteröintinsä liittyen kuluttajien yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan. Ellei sovellettava laki toisin määrää, Lifesize on vastuussa kolmannen osapuolen tietosuojarikkomuksista vain, jos epäonnistumme yritystarkastuksessa (due diligence).

Muiden kuin henkilötietojen käyttö

Käytämme anonyymejä tietoja ja koostetietoja myös luodaksemme tilastoja ja raportteja erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin, mukaan lukien sivuston ja Lifesizen tuotteiden ja palvelujen toimivuuden ylläpitämiseksi sekä markkinointitarkoituksiin.

Sähköpostiviestit

Lifesize lähettää ajoittain käyttäjille sähköpostiviestejä tuotteisiin ja palveluihin liittyen. Käytämme myös seurantapikseleitä, joiden avulla voimme kerätä kootusti tietoa siitä, miten moni ihminen avaa lähettämämme sähköpostin.

Lupa siirtoon

Lifesizen sivuston, tuotteiden tai palveluiden kautta kerättyjä henkilötietoja voidaan tallentaa ja käsitellä Yhdysvalloissa tai missä tahansa muussa maassa, jossa Lifesize tai sen tytäryhtiöt tai edustajat toimivat. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt henkilötietosi keräämisen, käsittelyn, ylläpidon ja siirtämisen oman maasi ulkopuolelle, mukaan lukien Yhdysvaltoihin ja muihin soveltuviin maihin, joissa tietosuojalait eivät ehkä ole yhtä kattavia kuin ne, joita sovelletaan maassa, jossa asut ja/tai jonka kansalainen olet.

HENKILÖTIETOJEN HALLINTA JA TARKISTUS

Lupasi

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt, että Lifesize käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena ei ole muodostaa eikä se muodosta sopimuksellisia tai muita laillisia oikeuksia kenellekään osapuolelle.

Valintasi ja opt-out

Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä tai jotain sen ehtoa, voit päättää olla käyttämättä sivustoamme, tuotteitamme tai palveluitamme. Voit myös milloin tahansa nähdä, muokata ja/tai poistaa tietoja, joita meillä on sinusta. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa noudatamme viipymättä pyyntöäsi nähdä, muokata tai poistaa tietojasi. Voit myös pyytää meitä päivittämään tai poistamaan/deaktivoimaan tiettyjä sinuun liittyviä tietoja. Lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä pyytääksesi meitä poistamaan henkilötietosi blogista, yhteisön foorumeilta tai muista sivustomme yleisistä osista. Lifesize ei välttämättä pysty poistamaan osaa tai kaikkia henkilökohtaisia tietojasi, missä tapauksessa ilmoitamme sinulle miksi. Ota meihin yhteyttä seuraavia yhteystietoja käyttäen:

  • Puhelinnumero: +1-877-LIFESIZE tai +1-512-347-9300
  • Yhteyshenkilö: Chief Privacy Officer
  • Postiosoite: Lifesize, Inc. Attn:  Chief Privacy Officer 1601 South Mopac Expressway, Suite 100 Austin, Texas 78746
  • Sähköposti: privacy@lifesize.com

Jos et halua saada markkinointisähköposteja, voit kieltää niiden lähettämisen noudattamalla sähköpostissa olevia perumisohjeita tai perumalla tilauksen sivustomme  tilausten hallintasivulla . Lifesize vastaa pyyntöösi saada nähdä tiedot, jotka meillä on sinusta, 30 päivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.
Annamme sinulle mahdollisuuden kieltää henkilötietojesi käytön tiettyihin tarkoituksiin aina, kun pyydämme näitä tietoja. Säilytämme tietosi niin kauan kuin käyttäjätilisi on aktiivinen tai kun tarvitsemme niitä palveluiden tarjoamiseen sinulle, sekä kun tarvitsemme niitä laillisten velvollisuuksiemme täyttämiseen, kiistojen ratkomiseen ja sopimusten täytäntöönpanoon.

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Lifesize on sitoutunut suojaamaan henkilötietosi. Varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät luottamuksellisina, nämä tietosuojaohjeet kerrotaan jokaiselle Lifesizen työntekijälle. Käytämme myös erilaisia suojaustekniikoita ja -menettelyjä, mukaan lukien SSL-salausta, suojaamaan henkilötietoja luvattomalta käytöltä tai luovuttamiselta. Kerättävät tiedot tallennetaan suojattuun tietokantaan. 

Valitettavasti mikään järjestelmä, jossa henkilötietoja välitetään internetin kautta, ei ole aina täysin turvallinen. Monet eri tekijät voivat vaarantaa henkilötietojen turvallisuuden, mukaan lukien luvaton pääsy sivustollemme tai sivuston luvaton käyttö sekä laitteiston tai ohjelmiston viat. Lifesize ei voi taata sivustollemme tai palveluiden kautta siirrettävien tietojesi turvallisuutta. Henkilötietojen siirto sivustollamme tai Lifesizen tuotteissa ja palveluissa on omalla vastuullasi.

Huomaa myös, että sinun vastuullasi on noudattaa seuraavia varotoimia, kun käytät tätä sivustoa ja Lifesizen tuotteita ja palveluita:

  • Suojele kirjautusmistietojasi, mukaan lukien käyttäjänimeäsi ja salasanaasi.
  • Varmista, että kukaan muu ei käytä sivustoa, kun olet kirjautunut sisään laitteellasi, mukaan lukien mobiililaitteen, wi-fi-yhteyden tai jaetun yhteyden kautta kirjautuminen.
  • Kirjaudu ulos tai poistu sivulta, kun et käytä sitä.
  • Pidä muut tilin tiedot turvassa.

Jos uskot, että tilisi tai henkilötietosi ovat vaarantuneet, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian tässä tietosuojakäytännössä annettuja yhteystietoja käyttäen. Tietosuojakäytäntö noudattaa Privacy Shield -sopimusta ( https://www.privacyshield.gov).

Lifesize noudattaa EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -järjestelyä, kuten Yhdysvaltojen kauppaministeriö (U.S. Department of Commerce) on asettanut, liittyen henkilötietojen keräykseen, käyttöön ja säilytykseen, kun niitä siirretään Euroopan unionista ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin. Tämä sisältää henkilötiedot työsuhteen ollessa kyseessä, jolloin Lifesize sitoutuu tekemään yhteistyötä EU:n tietosuojaviranomaisten ja Sveitsin kansallisten tietosuojaviranomaisten (FDPIC) kanssa sekä noudattamaan tällaisten viranomaisten antamia ohjeita koskien henkilöstöhallinnon tietoja. Lifesize on vakuuttanut Yhdysvaltojen kauppaministeriölle, että se noudattaa Privacy Shield -sopimuksen periaatteita. Jos tämän tietosuojakäytännön ja Privacy Shield -sopimuksen periaatteiden välillä on ristiriita, Privacy Shield -sopimuksen periaatteet ovat ensisijaisia. Lue lisää Privacy Shield -ohjelmasta ja lue vakuutuksemme osoitteessa https://www.privacyshield.gov/

VALVONTA JA KIISTOJEN RATKAISEMINEN

Lifesize käyttää itsearviointia varmistaakseen tämän tietosuojakäytännön noudattamisen ja varmistaa säännöllisesti, että käytäntö on virheetön, kattava niiden tietojen osalta, jotka halutaan kattaa, näkyvästi esillä, pantu toimeen ja käytettävissä. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita liittyen Lifesizen tietoturvakäytäntöön tai tähän sivustoon, neuvomme sinua ottamaan meihin yhteyttä seuraavia tietoja käyttäen:
Puhelinnumero: +1-877-LIFESIZE tai +1-512-347-9300
Yhteyshenkilö: Chief Privacy Officer
Postiosoite: 
Lifesize, Inc.
Vastaanottaja: Chief Privacy Officer
1601 South Mopac Expressway, Suite 100
Austin, Texas 78746
Sähköpostiosoite: 
privacy@lifesize.com

Privacy Shield -sopimuksen periaatteiden nojalla Lifesize sitoutuu ratkomaan henkilötietojen keräämistä tai käyttöä koskevat valitukset. EU:n ja Sveitsin kansalaisten, joilla on kysymyksiä tai valituksia liittyen tietosuojakäytäntöömme tai siihen, miten noudatamme Privacy Shield -sopimusta, tulee ensin ottaa yhteyttä Lifesizeen yllä olevia yhteystietoja käyttäen.

Jos, sen jälkeen, kun olet ottanut yhteyttä tietosuojajohtajaamme ja antanut meille kohtuullisesti aikaa käsitellä valituksesi, sinulla on tietosuojaan tai tietojen käyttöön liittyvä huolenaihe, jota emme ole pystyneet ratkaisemaan tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä Yhdysvalloissa sijaitsevaan kolmannen osapuolen tahoon, joka ratkaisee kiistan (ilmainen palvelu) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.  TRUSTe-kiistanratkaisuprosessi käydään englanniksi.

Privacy Shield -sopimuksen alainen Lifesize-tietosuojakäytäntö ja sen täytäntöönpano ovat Yhdysvaltojen kilpailuviranomaisen (US Federal Trade Commission, FTC) tutkinta- ja toimeenpanovaltuuksien alaisia. Tapauksissa, joissa kiistaa ei pystytä ratkaisemaan muilla keinoin, voit joissakin tapauksissa (kuten Privacy Shield -sivustolla https://www.privacyshield.gov/ on kuvattu tarkemmin) turvautua Privacy Shield -paneelin sitovaan sovittelumenettelyyn.

MUUTOKSET TÄHÄN KÄYTÄNTÖÖN

Lifesizella on oikeus muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, ja ilmoitamme muutoksista verkkosivuillamme. Suosittelemme tarkistamaan tietosuojakäytännön säännöllisesti muutosten varalta ja saadaksesi tietoa siitä, miten Lifesize suojelee henkilötietojasi. Se, että jatkat sivuston käyttöä sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet muutoksista tai lisäyksistä tähän tietosuojakäytäntöön, tarkoittaa, että hyväksyt muutokset tai lisäykset. Emme missään tapauksessa tee muutoksia, jotka heikentävät sinulta kerättyjen henkilötietojen suojaa, pyytämättä sinulta tähän etukäteen lupaa. Kiitos kiinnostuksestasi Lifesizea ja tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan.

Tarkistettu 26. lokakuuta 2017