Tallenteet

Lifesize Record and Share

Jos Record and Share on käytössä Lifesize-tililläsi, organisaatiosi käyttäjät voivat sen avulla tallentaa kokouksia ja jakaa linkin tallenteeseen muille käyttäjille. Määritä tallennusasetukset ja aseta jakamisoikeudet kohdasta Tilin asetukset valitsemalla Yleiset asetukset -välilehti ja siirtymällä kohtaan Record and Share. Lue lisää.

Tallenteen lataaminen

Jos haluat jakaa videoita, joita ei ole tallennettu Lifesize-palvelussa, voit ladata videotiedoston verkkoselaimesta Lifesizen tallennekirjastoon latausominaisuutta käyttämällä. Kun video on ladattu palveluun, se käsitellään ja muutetaan oikeaan muotoon, niin että voit jakaa sen Tallennesyötteessäsi. Lifesize-järjestelmänvalvojat voivat hallita kaikkia tallenteita tallennekirjastosta Lifesize-tilillään. Vain Lifesize-järjestelmänvalvojat ja pääkäyttäjät voivat ladata tallenteita.

1. Siirry kohtaan Tallenteet > Tallennesyöte.
  2. Napsauta  Lataa.
  3. Vedä ja pudota tiedostosi tai selaa tiedostoja napsauttamalla. Lataa vain MP4-tiedostoja, joiden enimmäiskoko on 5 GB.
  4. Muokkaa tallenteesi nimeä (valinnainen).
  5. Napsauta Lataa. Latauksen edistyminen näkyy sivulla. Voit siirtyä pois latausikkunasta milloin tahansa, ja lataus jatkuu taustalla, mutta et näe etenemisprosenttia. HUOMAA: Lataukseen vaadittava aika vaihtelee tiedoston koon ja verkon nopeuden mukaan.
  6. Käsittely: Videosi käsittely vie jonkin aikaa ja eteneminen näkyy lataus-painikkeen alla. Suosittelemme, että lataat ja käsittelet samanaikaisesti korkeintaan kolmea videota. Käsittelyaika on normaalisti tunti per GB.
  7. Tiedosto näkyy tallennesyötteessä, kun se on valmis. Siirry kohtaan edit muokataksesi tallenteen ominaisuuksia, ja siirry kohtaan   valitaksesi, kuka voi nähdä tallenteen:
  • Tietyt käyttäjät: Tämä on oletusasetus. Aloita käyttäjän nimen kirjoittaminen ja valitse käyttäjä alasvetovalikosta.
  • Koko tili: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat jakaa tallenteen kaikkien tilisi käyttäjien kanssa.