Tilin tiedot

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Tilin asetukset  navigointivalikosta.
  3. Valitse Tilin tiedot -välilehti.

Tilin tyyppi ja ominaisuudet

Tarkastele tilisi tyyppiä, uusimispäivää ja päivitysvaihtoehtoja sekä lue lisää tilisi ominaisuuksista.

Yhdistä tilit

Lifesizen ilmais- tai kokeilutilin järjestelmänvalvoja voi pyytää, että tili yhdistetään olemassa olevaan Lifesize-tiliin. Anna järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite Lifesize-tilille, johon haluat liittyä. Napsauta Lähetä pyyntö. Lähettämisen jälkeen pyyntösi tila on "odottaa". Lisätietoja saat kohdasta Yhdistämispyynnöt.

Tilituki

Voit luoda väliaikaisen pääsykoodin, jolla Lifesizen tuki saa väliaikaisen käyttöoikeuden tiliisi, jotta he voivat auttaa selvittämään ongelman.