Iconin asetukset

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Tilin asetukset  navigointivalikosta.
  3. Valitse Iconin asetukset -välilehti.
  • Ota Lifesize Iconin tapahtumahälytykset käyttöön: Anna sähköpostiosoite, johon Lifesize voi lähettää järjestelmän tapahtumahälytyksiä. Voit antaa käyttäjän sähköpostiosoitteen tai ilmoituksia varten luodun sähköpostiosoitteen. Halutessasi voit myös lähettää hälytykset suoraan tukijärjestelmään.
  • Iconin mukautetut taustat: Valitse Lifesize Iconeille haluamasi taustakuva tai poista taustakuva käytöstä. Jos haluat käyttää omaa kuvaasi Lifesizen oletuskuvien sijaan, lataa haluamasi kuva laitteeltasi. Kuvatiedoston on oltava PNG-muodossa. Lisätietoja saat kohdasta Lifesize Icon -järjestelmän mukautus .