Lifesize Icon -järjestelmien mukautus

Voit ladata mukautetun taustakuvan, jos sinulla on Lifesizen pilvipohjaiseen palveluun liitettyjä Lifesize Icon -järjestelmiä.

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta Tilin asetukset navigointivalikosta.
  3. Valitse Iconin asetukset -välilehti.
  4. Siirry Iconin mukautetut taustakuvat -kohtaan ja valitse Mukautettu taustakuva. Pudota ladattava tiedosto tai napsauta Selaa ja hae kuvatiedosto laitteeltasi.
    Tiedoston on oltava PNG-muodossa.
  5. Napsauta Päivitä ladataksesi tiedoston Lifesize Icon -järjestelmiin.

Kaikissa Lifesize Icon -järjestelmissäsi näkyy mukautettu taustakuva silloin, kun ne eivät ole puhelutoiminnossa. Kun käyttäjä painaa Lifesize-puhelimen tai -kaukosäätimen painiketta, järjestelmä näyttää lähipään kameranäkymän. Mukautettu taustakuva näkyy molemmilla ruuduilla, jos kokoushuoneessasi on käytössä kaksoisnäyttö.

Jos haluat vaihtaa kuvan, lataa uusi mukautettu taustakuvatiedosto.

Jos haluat poistaa kuvan Lifesize Icon -järjestelmistäsi, valitse Ei taustaa ja napsauta sitten Päivitä.