Yleiset asetukset

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. NapsautaTilin asetukset navigointivalikosta.
  3. Valitse Yleiset asetukset -välilehti.
    • Oletuskieli: Valitse tilisi oletuskieli. Ryhmän kieltä käytetään seuraavissa tilanteissa:
      • Uusien käyttäjien oletuskieli sovelluksessa on käyttäjän järjestelmän tai selaimen kieli. Ryhmän oletuskieltä käytetään, jos järjestelmän tai selaimen kieltä ei tunnisteta, tai Lifesize ei tue tätä kieltä. Käyttäjät voivat vaihtaa sovelluksen kieleksi minkä tahansa tuetun kielen.
      • Iconin ilmoitussähköpostit käyttävät ryhmän kieltä. Kaikki huonejärjestelmän valvontaan liittyvät ilmoitussähköpostit lähetetään ryhmän asetuksissa määritellyllä kielellä, jos nämä ilmoitukset ovat käytössä tililläsi.
    • Pikaviestit: Ota pikaviestit käyttöön kaikille tilisi käyttäjille ja poista se käytöstä kaikilta tilisi käyttäjiltä.
    • Tallenna ja jaa: Määritä tallennusasetukset ja aseta jakamisluvat.
      • Salli tallennus: Sallii puheluiden, kokousten ja Live Stream -tapahtumien tallennuksen.
      • Salli tallenteiden julkinen jako: Määritä, voivatko käyttäjät jakaa puheluiden ja kokousten tallenteita ryhmän ulkopuolelle julkisen linkin kautta. Kokouksen tai tallennuksen omistaja määrittää yleisön Lifesize-ryhmän sisällä. HUOMAA: Tallenteiden on oltava käytössä tililläsi.
    • Verkkotunnussuodatin: Lisää turvallisuutta rajoittamalla uudet käyttäjätilit tiettyihin verkkotunnuksiin. Käyttäjät, joilla ei ole määrättyä verkkotunnusta vastaavaa sähköpostiosoitetta, saavat virheilmoituksen yrittäessään liittyä tiliisi. Jos esimerkiksi kirjoitat kenttään @companyname.com, uuden käyttäjätilin voi luoda vain sähköpostilla, jonka verkkotunnus on @companyname.com. Järjestelmänvalvojana voit hyväksyä automaattisesti sellaiset uudet käyttäjät, joilla on hyväksytty sähköpostiosoite. Lisäksi voit estää automaattisesti sellaiset uudet käyttäjät, joilla ei ole hyväksyttyä sähköpostiosoitetta.
    • Pikaviestiohjelman integraatio: Sallii integraation Microsoft Teams- ja Slack-tilien kanssa.