Kokouksen asetukset

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. NapsautaTilin asetukset navigointivalikosta.
  3. Valitse Kokousasetukset -välilehti.
  4. Puhelinnumerot: Jos tilaukseesi sisältyy puhelinkokoukset, voit liittää puhelinnumeroita kokouskutsuihisi.

• Valitse ensisijainen numero ja korkeintaan kolme muuta numeroa, jotka näkyvät sähköposti- ja kalenterikutsuissa sekä vieraskäyttäjien Soita minulle -sivulla. Jos et valitse ensisijaista numeroa, Yhdysvaltain puhelinnumero näkyy oletusarvoisesti. Ensisijainen numero näkyy myös Omassa profiilissasi Lifesize-sovelluksessa sekä Omat tiedot -näytöllä Lifesize Icon- ja Lifesize Phone -laitteissa.

Kokouskutsut: Valitse, mitkä tiedot näkyvät kokouskutsuissasi.

• Näytä kokouksen kutsukoodi kaikissa kokouskutsuissa: Mahdollisuus näyttää pääsykoodit kaikissa kokouskutsuissa, vaikka et olisi kokouksen omistaja. Salasanat ovat valinnaisia, eikä kokouksella ole pakko olla salasanaa. HUOMAA: Kokouksen omistajat näkevät salasanan aina. Jos salasana on piilotettu, muiden käyttäjien tai osallistujien on otettava yhteyttä kokouksen omistajaan liittyäkseen suojattuun kokoukseen.
    • Muut soittotavat: Mahdollisuus lisätä linkki muihin soittotapoihin.
    • Skype for Business: Mahdollisuus lisätä linkki, jonka kautta kokoukseen voi liittyä Skype for Business -sovelluksesta (Skype for Business -lisäosa vaaditaan).
    • Soittaminen kokoushuoneesta: Mahdollisuus lisätä tiedot, miten kokoukseen voi liittyä Lifesize-kokoushuoneesta.

Kokouksen asettelu: Valitse näytön oletusasettelut, joita käytetään kaikissa puheluissa ja kokouksissa.

• Vaihtoehto 1: Aktiivisen puhujan kuvake on aina muita suurempi.
    • Vaihtoehto 2: Kaikkien osallistujien kuvakkeet ovat yhtä suuria paitsi, jos osallistujia on yli 4, jolloin aktiivisen puhujan kuvake on suurempi.

Ei-aktiiviset kokoukset: Aseta päiväraja, jonka jälkeen ei-aktiiviset kokoukset vanhenevat ja poistetaan automaattisesti.

Puhdistustoiminto poistaa ei-aktiiviset kokoukset automaattisesti ja pitää näin Lifesize-hakemistosi siistinä.

Voit määrittää, miten monta päivää kokous säilytetään edellisen toiminnon jälkeen. Uusien kokousten oletusasetuksena on 0 päivää. Päivien enimmäismäärä on 365. HUOMIO: Jos asetat päivien määräksi nolla, kokouksesi ei vanhene ikinä.

Vanhenee pian -merkintä näkyy sellaisten kokousten vieressä, jotka ovat vanhenemassa seitsemän päivän sisällä tai valitsemasi ajan päästä, jos aika on alle seitsemän päivää. Kokous poistetaan, kun se vanhenee. Soitto kokoushuoneeseen muuttaa kokouksen taas aktiiviseksi. Kursorin tuominen merkinnän päälle näyttää, miten monen päivän kuluttua ei-aktiivinen kokous vanhenee. Etsi haku-toiminnolla vanhenevat kokoukset kirjoittamalla "vanhenee pian" Haku-kenttään.

Kun vanhenemisaikaa muutetaan lyhyemmäksi, vahvistusruudussa näkyvät kokoukset, jotka poistetaan muutoksen seurauksena. Poista ei-aktiivinen kokous napsauttamalla Poista. Jos et halua, että kokous poistetaan, napsauta Peruuta ja käytä kokousta soittamalla tai lähettämällä pikaviesti. Tämä nollaa vanhenemislaskurin.

Jos asettamasi vanhenemisaika on alle seitsemän päivää, merkintä ilmestyy sinä päivänä, kun asetat vanhenemisajan.

Kokousta, jolla ei ole Käytetty viimeksi -päiväystä, ei poisteta. Jos esimerkiksi luot kokouksen, mutta et soita siihen tai käytä sen keskustelutoimintoa, kokouksella ei ole Käytetty viimeksi -päiväystä.