Kertakirjautumisen määrittäminen

Ennen aloittamista

• Varmista, että Lifesize-tilauksesi tukee kertakirjautumisia (SSO).
  • Varmista, että yrityksesi käyttää SAML 2.0 -standardin kanssa yhteensopivaa tunnistuspalvelua tai identiteettikehystä. Sinun tulee voida määrittää identiteettialustasi asetukset rekisteröimään Lifesize luotetuksi sovellukseksi.
  1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Tilin asetukset  navigointivalikosta.
  3. Valitse Kertakirjautuminen-välilehti.

Lifesize-sovellus tukee sellaisia kertakirjautumisia (SSO), jotka käyttävät mitä tahansa SAML 2.0 -standardin kanssa yhteensopivia tunnistuspalvelun (IdP) sovelluskehyksiä. Ota kertakirjautuminen käyttöön määrittämällä ja vahvistamalla tunnistetietojen toimittajan asetukset.

Mitä haluat tehdä?