Microsoft Teams

Microsoft Teams -sovelluksen integraatio

Luo ja sovi Lifesize-videokokouksia ja liity kokouksiin suoraan Microsoft Teams -sovelluksesta. Lifesizen integraatio Microsoft Teams -sovelluksen kanssa lisää mahdollisuuden videoneuvotteluille organisaatiosi sisäisesti ja sen ulkopuolella suoraan Teams-sovelluksen työnkulusta.

Microsoft Teams -sovelluksen integraatio

Edellytykset

• Lifesize Cloud -tili
  • Lifesizen järjestelmänvalvojan tai pääkäyttäjän oikeudet
  • Microsoft-laajennuksen hankkiminen Lifesizelta
  • Office365:n järjestelmänvalvojan oikeudet
  • Microsoft Teams -sovelluksen yleisen järjestelmänvalvojan oikeudet
  1. Lataa Lifesize for Microsoft Teams.zip -tiedosto.
  2. Noudata ohjeita siitä, miten Lifesize-sovellus lisätään vuokraajasovellusten luetteloon. HUOMIO: Sinulla on oltava Microsoft Teams -sovelluksen yleisen järjestelmänvalvojan oikeudet suorittaaksesi tämän toiminnon.
  3. Lisää Lifesize-sovellus tiimiin/kanavaan. Lifesizen botti lähettää kyseiselle kanavalle tervehdyksen, jossa on kirjautumislinkki Lifesizeen.
    • Jos botti ei reagoi, kirjoita @Lifesize start kehottaaksesi bottia lähettämään kirjautumislinkin. Jos botti luo linkin, jonka kautta liitytään kokoukseen, asennus on jo suoritettu.
  4. Napsauta linkkiä ja kirjaudu Lifesizeen. HUOMIO: Sinulla on oltava Lifesizen järjestelmänvalvojan/pääkäyttäjän oikeudet suorittaaksesi tämän toiminnon.
  5. Napsauta kirjautumisen jälkeen ohjeissa olevaa linkkiä, jolla annat Lifesize-sovellukselle oikeudet muokata kokousten kuvauksia automaattisesti Lifesizen soittotiedoilla. HUOMIO: Sinulla on oltava Office365:n järjestelmänvalvojan oikeudet suorittaaksesi tämän toiminnon.

Tiimin tai kanavan omistajana voit lisätä Lifesize-sovelluksen tiimiisi/kanavaasi, jolloin se on kaikkien organisaatiosi jäsenten käytössä.

Käyttäjät voivat hakea ja lisätä Lifesize-sovelluksen tiimiinsä/kanavaansa, jonka jälkeen he voivat sopia kokouksia Lifesize-sovelluksen kautta.

Kokouksen aloittaminen

• Kirjoita @Lifesize start – tämä luo kokouslinkin, joka jaetaan valituille tiimeille/kanaville
  • Kirjoita @Lifesize help – tämä näyttää kaikki käytettävissä olevat komennot

Lifesizen botti poistaa automaattisesti Microsoft Teams -sovelluksen soittotiedot ja lisää linkin Lifesize-kokoukseen, kun luot kokouksen tiimille/kanavalle.