Koontinäyttö

Lifesizen hallintakonsoli tarjoaa monia tapoja seurata käytön aktiivisuutta ja palvelun suorituskykyä Lifesize-ympäristössä.

Hallintakonsolista käsin voit seurata puhelujen aktiivisuutta ja määrittää käytetyimmät huonejärjestelmät ja käyttäjien puheluiden suurimmat volyymit. Lisäksi voit ladata raportteja kaikilta hallintakonsolin sivuilta.

Live-kokoukset-välilehdellä näet tililläsi käynnissä olevat kokoukset. Katso lisätietoja kohdasta Käynnissä olevat ja menneet kokoukset.

Voit asettaa hälytyksiä, jotta saat ilmoituksen aina järjestelmän diagnostiikan havaitessa ongelman. Näin pystyt paremmin valvomaan huonejärjestelmien yhteyksiä ja palvelukatkoksia.

Koontinäytön tiedot

Koontinäytöllä näkyvät tiedot riippuvat valitsemistasi aika-asetuksista: tänään, eilen, viimeiset 7 päivää, viimeiset 30 päivää, tässä kuussa, viime kuussa tai mukautettu aika (esimerkiksi 15.5.2018–1.6.2019).

Yhteenvetotietojen lisäksi seuraavat kaaviot ja tiedot antavat yksityiskohtaisempia tietoja.

• Tilin yhteenveto – Tässä näkyvät valitulta ajanjaksolta kokonaispuhelut, puheluiden kesto ja keskimääräinen puhelun kesto. Tässä näkyy myös käyttäjien määrä.
  • Minuutit – Osoita tietoa hiirellä nähdäksesi tietyn päivän tarkat puheajat.
  • Puhelut – Tämä kaavio näyttää yhdellä vilkaisulla käytön puhelujen mukaan. Osoita tietoa hiirellä nähdäksesi tietyn päivän tarkat puhelumäärät.
  • Käyttäjät – Tässä taulukossa näkyvät käyttäjäkohtaiset puhelut ja puheaika valitulla aikajaksolla. Näet, ketkä käyttäjistä soittavat useimmin tai tekevät pisimpiä puheluita tietyllä aikajaksolla. Napsauta Näytä kaikki nähdäksesi luettelon kaikista käyttäjistä.
  • Huonejärjestelmät – Tästä taulukosta näet, mitä huonejärjestelmiä on käytetty eniten puheluiden soittamiseen ja mitä huonejärjestelmiä on käytetty pisimpään. Napsauta Näytä kaikki nähdäksesi luettelon kaikista huonejärjestelmistä.
  • Puheluminuutit laitteen/käyttöjärjestelmän mukaan – Tämän kaavion avulla voit selvittää, mitä tukiasemia puheluihin useimmiten käytetään perustuen laitekohtaiseen käyttöaikaan. Seurattuja tietoja ovat: verkkosovellus, Icon-järjestelmä, Mac-asiakasohjelma, PC-asiakasohjelma, iOS-asiakasohjelma, Android-asiakasohjelma, kolmannen osapuolen järjestelmä tai muu Lifesize-järjestelmä.
  • Live Stream -historia Tästä taulukosta näet yhdellä vilkaisulla kunkin tapahtuman keston ja tapahtumaan osallistuneiden henkilöiden määrän tietyllä aikajaksolla. Napsauta Näytä kaikki nähdäksesi tapahtumien täydellisen historian ja lisää tietoa yksittäisestä tapahtumasta. Siirtyessäsi syvemmälle voit tarkastella ja viedä luettelon katselijoista sekä kysymykset.
    HUOMIO: Nämä tiedot ovat saatavilla vain, jos tilaussuunnitelmaasi kuuluu Live Stream -palvelu.

Puhelutietojen vienti

1. Selaa Koontinäyttö-välilehteä alas haluamaasi kohtaan: käyttäjät, huonejärjestelmät, puheluhistoria tai Live Stream -historia.
  2. Napsauta Näytä kaikki nähdäksesi tarkemmat tiedot.
  3. Valitse sitten aikajakso ja napsauta Vie kaikki. Ohjelma luo .csv-tiedoston, joka sisältää tietosi. Voit myös valita yksittäisen käyttäjän tai huonejärjestelmän ja viedä heidän puhelutietonsa.