Käynnissä olevat ja menneet kokoukset

Live-kokoukset

Live-kokoukset-välilehdellä näet tililläsi käynnissä olevat kokoukset.

Napsauta Live-kokoukset nähdäksesi yhteenvedon käynnissä olevista kokouksista. Valitse kokouksen nimi nähdäksesi kokouksen tarkemmat tiedot.

• Napsauta Osallistujat-välilehteä nähdäksesi luettelon kokouksen osallistujista.
    • Valitse osallistujan nimi nähdäksesi yhteenvedon osallistujan kokoustilastoista. Yhteenvetotiedoissa näytetään kokouksen mediaaniarvot.
    • Napsauta Puhelukaaviot nähdäksesi osallistujan reaaliaikaiset, interaktiiviset puhelukaaviot. Vie osoitin kaavion päälle nähdäksesi tiedot tietyltä ajalta. Napsauta ja vedä tiettyä aluetta suurentaaksesi tietyn ajanjakson.

• Napsauta Maantieteellinen jakauma -välilehteä nähdäksesi kartan, johon on merkitty kokouksen osallistujien sijainti.
    • Vie osoitin sijaintimerkin päälle nähdäksesi osallistujan nimen.
    • Kartalla näkyy numero, jos sijainnissa on useita osallistujia. Napsauta numeroa nähdäksesi tarkempia tietoja. Jos useampi osallistuja soittaa samasta IP-osoitteesta, et voi zoomata lähemmäs.
    • Harmaan merkit kuvaavat osallistujia, jotka ovat poistuneet kokouksesta sen ollessa aktiivinen.

Menneet kokoukset

Napsauta Menneet kokoukset nähdäksesi menneiden kokousten yhteenvetotiedot. Nämä yhteenvetotiedot voidaan viedä .csv-tiedostoon. Valitse kalenterin alasvetovalikosta haluamasi ajanjakso.

Valitse kokouksen nimi nähdäksesi kokouksen tarkemmat tiedot.

• Napsauta Osallistujat-välilehteä nähdäksesi luettelon kokouksen osallistujista.
    • Valitse osallistujan nimi nähdäksesi yhteenvedon osallistujan kokoustilastoista. Yhteenvetotiedoissa näytetään kokouksen mediaaniarvot.
    • Napsauta Puhelukaaviot nähdäksesi osallistujan interaktiivisen puhelukaavion. Vie osoitin kaavion päälle nähdäksesi tiedot tietyltä ajalta. Napsauta ja vedä tiettyä aluetta suurentaaksesi tietyn ajanjakson. HUOMAA: Interaktiiviset puhelukaaviot ovat saatavilla vain kahden viikon ajan.

• Napsauta Maantieteellinen jakauma -välilehteä nähdäksesi kartan, johon on merkitty kokouksen osallistujien sijainti.
    • Vie osoitin sijaintimerkin päälle nähdäksesi osallistujan nimen.
    • Kartalla näkyy numero, jos sijainnissa on useita osallistujia. Napsauta numeroa nähdäksesi tarkempia tietoja. Jos useampi osallistuja soittaa samasta IP-osoitteesta, et voi zoomata lähemmäs.