Kalentereiden integraation määrittäminen

Haluamasi sähköpostikalenterijärjestelmä voidaan integroida Lifesizeen. Määritä ensin integrointiasetukset lisätäksesi Lifesize Iconeita kalenteripalveluun hallintakonsolista.

Integrointia varten on suositeltavaa hankkia erillinen postilaatikko huonejärjestelmääsi ja kalenterintarjoajan käyttötunnukset.

Lifesize Icon -laitteesi on oltava yhdistetty kokoushuoneeseesi. Lue lisää.

Microsoft Office 365 ja Microsoft Exchange Server

Sinulla on oltava Microsoft Office 365- tai Microsoft Exchange Server -tilisi järjestelmänvalvojan oikeudet suorittaaksesi ensimmäisen asennuksen.

Määritettyäsi kalenterin integraation voit lisätä Lifesize Iconeita kalenteripalveluun.

G Suite (aiemmin Google Apps for Work)

Ensimmäistä asennusta varten sinun on otettava G Suite API:t käyttöön, että Lifesize voi kommunikoida Googlen kanssa. Lue lisää.

Määritettyäsi kalenterin integraation voit lisätä Lifesize Iconeita kalenteripalveluun.

Katso seuraava video saadaksesi lisätietoja kalenterin integroinnista Lifesize-sovellukseen.