Alitoimialue

Jotkin palomuurit eivät pysty lisäämään sallittujen luetteloon toimialueita, joissa on jokerimerkki, joten voit joutua lisäämään alitoimialueet sallittujen luetteloon yksitellen.

Lisätietoja palomuurien asetuksista saat kohdasta Verkkoporttien avaaminen.

*.lifesizecloud.com

Alla on luettelo alitoimialueista, jotka tulee lisätä sallittujen luetteloon vain, jos et saa lisättyä *.lifesizecloud.com-toimialuetta jokerimerkin kanssa:

Luettelo alitoimialueista Alitoimialueen käyttötarkoitus
api.lifesizecloud.com API:n käyttö hallintakonsolista
calendarservice.lifesizecloud.com Iconin kalenteri
call.lifesizecloud.com Soita minulle -sivu
callmanager.lifesizecloud.com Pilviselain / pöytäkoneen asiakasohjelma, joka tukee suoramediaa
cdn.lifesizecloud.com Iconin automaattinen ohjelmistopäivitys
cfdwh.lifesizecloud.com Tietovarasto
direct.lifesizecloud.com Suoramedialle
directory.lifesizecloud.com Hallintakonsolin hakemistopalvelu
download.lifesizecloud.com Sovelluksen ja päivitysten lataus
eblogin.lifesizecloud.com  Vanhentunut
ecommerce.lifesizecloud.com Sähköinen kauppa
galapi.lifesizecloud.com Dash-tuki
guest.lifesize.com Vieraskäyttäjien soittaminen
images.lifesizecloud.com Käytetään hallintakonsolissa
launch.lifesizecloud.com Internet Explorerin verkkosovellus
live.lifesizecloud.com Tallennuspalvelu
local.lifesizecloud.com Työpöytäpalvelut
login.lifesizecloud.com Kirjautuminen verkkosovellukseen
lync.lifesizecloud.com Skype for Business -yhteensopivuutta
manage.lifesize.com Lifesize Cloudin hallinta, Iconin laiteparin muodostus
manage.lifesizecloud.com Hallintakonsoli
mediastats.lifesizecloud.com Asiakkaan puhelutilastot
nucleusproxy.lifesizecloud.com Mikropalvelu asiakasohjelmalle
outlook.lifesizecloud.com Outlookin laajennus
phonehd.lifesizecloud.com HD Phonen määritys
present.lifesizecloud.com Langaton jako Dash-palvelussa
primlb.lifesizecloud.com Pikaviestipalvelu sovelluksessa
shop.lifesizecloud.com Sähköinen kauppa
software.lifesize.com
Lifesize Icon -huonejärjestelmämallien käyttöoikeuspalvelin
stream.lifesizecloud.com Suoratoiston katselun alkupiste
webapp.lifesizecloud.com Verkkosovelluspalvelu
webmodule.lifesizecloud.com Pöytäkoneen asiakasohjelma

*.aptrinsic.com

Alla on luettelo alitoimialueista, jotka tulee lisätä sallittujen luetteloon vain, jos et saa lisättyä *.aptrinsic.com toimialuetta jokerimerkin kanssa:

Luettelo alitoimialueista Alitoimialueen käyttötarkoitus
app.aptrinsic.com Gainsight-sivu hallintakonsolissa
web-sdk.aptrinsic.com
Gainsight-sivu hallintakonsolissa
esp.aptrinsic.com
Gainsight-sivu hallintakonsolissa

*.amazonaws.com

Alla on luettelo alitoimialueista, jotka tulee lisätä sallittujen luetteloon vain, jos et saa lisättyä *.amazonaws.com-toimialuetta jokerimerkin kanssa:

Luettelo alitoimialueista Alitoimialueen käyttötarkoitus
 s3-us-west-2.amazonaws.com Sovelluksen päivitys ja Iconin taustakuvan nouto

*.google.com

Alla on luettelo alitoimialueista, jotka tulee lisätä sallittujen luetteloon vain, jos et saa lisättyä
 *.google.com-toimialuetta jokerimerkin kanssa:

Luettelo alitoimialueista Alitoimialueen käyttötarkoitus
accounts.google.com Googlen kirjautuminen
apis.google.com API:n käyttö
content.googleapis.com
API:n käyttö