Verkkoporttien avaaminen

Yleiset palomuurin ja verkon välityspalvelimen asetukset

Seuraavassa taulukossa luetellaan vaadittavat palomuurin ja verkon välityspalvelimen asetukset

• Lifesizen pilvipalveluihin kytketyille Lifesize-järjestelmille ja -sovelluksille
  • Microsoft Skype for Business Online -sovellukselle
  • paikalliselle Microsoft Lync- ja Skype for Business -sovellukselle
  • kolmannen osapuolen vierasjärjestelmille, joilla on käytössä SIP
  • kolmannen osapuolen vierasjärjestelmille, joilla on käytössä H.323.
  • Määritä palomuurisi niin, että se sallii ulospäin suuntautuvan siirtymisen omasta verkostasi seuraaviin kohteisiin ja portteihin.

Huomio: Seuraavat portit omaksuvat tilallisen palomuurin, jossa on käytössä symmetrinen UDP.

Lähde-IP Lähdeportit Kohde-IP Kohdeportit Kuvaus
    Mikä tahansa TCP: kaikki

*.lifesize.com
    *.lifesizecloud.com
    *.walkme.com
    jwpsrv.com
    ssl.p.jwpcdn.com
    jwpltx.com
    twilio.com
    cloudfront.net
    pmi.flowplayer.com

TCP:80, 443 Lifesizen verkkopalvelut ja muut verkkopalvelut, joita Lifesizen päätepisteet käyttävät
    Mikä tahansa

TCP: kaikki

UDP: kaikki

fwa.lifesizecloud.com

TCP: 443, 3478

UDP: 443, 3478, 30000–32000

TURN-palvelu – pisteestä pisteeseen tuki päätepisteille eri verkoissa
    Mikä tahansa

TCP: kaikki

UDP: kaikki

fwb.lifesizecloud.com

TCP: 5060, 5061

UDP: 5060

SIP-palvelu
    Mikä tahansa UDP: kaikki fwc.lifesizecloud.com
    UDP: 60000–65000
    Mediapalvelu
    Mikä tahansa

TCP: kaikki

UDP: kaikki

fwd.lifesizecloud.com

TCP: 40000–5000

UDP: 40000–60000

WebRTC-välityspalvelu
    Mikä tahansa UDP: kaikki fwe.lifesizecloud.com
    UDP: 10000–30000
    Median välityspalvelu
    Mikä tahansa TCP: kaikki fwf.lifesizecloud.com
    TCP: 443, 5222
    Läsnäolo ja pikaviestipalvelu
    Mikä tahansa asiakas

TCP: kaikki

UDP: kaikki

fwg.lifesizecloud.com

TCP: 30000–50000

UDP: 30000–50000

Microsoft Lync 2013- ja Skype for Business -yhdyskäytäväpalvelu
    Edge-palvelin

TCP: 5061

UDP: 50000–59999

fwg.lifesizecloud.com

TCP: 5061

UDP: 30000–50000

Microsoft Lync 2013- ja Skype for Business -yhdyskäytäväpalvelu
    Mikä tahansa

TCP: kaikki

UDP: kaikki

fwh.lifesizecloud.com

TCP: 80, 443

UDP: 30000–32000

Tunnelipalvelu verkkosovelluksille ja työpöytäsovelluksille
    Mikä tahansa

TCP: kaikki

UDP: kaikki

fwi.lifesizecloud.com

TCP: 1720, 10000–28000

UDP: 10000–28000

H.323-palvelu
    Mikä tahansa

TCP: kaikki

UDP: kaikki

fwj.lifesizecloud.com

TCP: 443, 1720, 5060, 5061, 10000–16000, 35061

UDP: 5060, 10000–28000

Nykyisen puhelun hallinnan solmupalvelimet

Asiakaskohtaiset palomuurin ja verkon välityspalvelimen asetukset

Jos sinulla on kolmannen osapuolen integraatio hyväksyttyyn Cisco®- tai Polycom®-laitteeseen, saat H.460-palvelimen IP-osoitteen.

Määritä palomuurisi niin, että se sallii ulospäin suuntautuvan siirtymisen omasta verkostasi seuraaviin kohteisiin ja portteihin.

Huomio: Seuraavat portit omaksuvat tilallisen palomuurin, jossa on käytössä symmetrinen UDP.

Lähde-IP Lähdeportit Kohde-IP Kohdeportit Kuvaus
    Kolmannen osapuolen järjestelmä UDP: 1719 Lifesize H.460 -palvelin UDP: 1719 H.460/RAS-signalointi
    Kolmannen osapuolen järjestelmä

TCP: kaikki

Lifesize H.460 server

TCP:1720

H.460/H.225.0/Q.931 puhelun asetusten signalointi
    Kolmannen osapuolen järjestelmä

TCP: kaikki

Lifesize H.460 -palvelin

TCP: 20000–20200

H.460/H.245 puhelun hallinnan signalointi
    Kolmannen osapuolen järjestelmä UDP: kaikki Lifesize H.460 -palvelin UDP: 6768, 6769 H.460.19 Multiplexed RTP/RTCP media. SRTP on käytössä, jos kolmannen osapuolen laite on määritetty käyttämään salausta.
    Kolmannen osapuolen järjestelmä

TCP: kaikki

ldapexport.lifesizecloud.com

TCP: 389

Todennetut LDAP (ei TLS) -hakemistopalvelut
    Kolmannen osapuolen järjestelmä TCP: kaikki ldapexport.lifesizecloud.com TCP: 636 Todennetut LDAPS (TLS) -hakemistopalvelut
    Kolmannen osapuolen järjestelmä TCP: kaikki soapexport.lifesizecloud.com TCP: 80 Todennetut SOAP (HTTP) -hakemistopalvelut
    Kolmannen osapuolen järjestelmä TCP: kaikki soapexport.lifesizecloud.com TCP: 443 Todennetut SOAP (HTTPS) -hakemistopalvelut

fwc.lifesizecloud.com
    fwc.lifesizecloud.com