Luo kokous

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Kokoukset navigointivalikosta.
  3. Napsauta Luo kokous.
  4. Valitse kokouksen tyyppi: kertakokous (jos sallittu tililläsi) tai pysyvä kokous.
  5. Anna kokouksen nimi ja tee kokouksen asetukset:
    • Aseta kokoukselle numeerinen salasana: Kaikki Lifesize-tilisi jäsenet näkevät kokouksesi Kokoukset-välilehdellä, mutta voit tehostaa tietoturvaa lisäämällä liittymiseen vaadittavan salasanan. Salasana sisältyy automaattisesti sähköpostikutsuihin ja kalenterikutsuihin. Kaikkien osallistujien tulee syöttää 4–10-numeroinen koodi, jotta he voivat liittyä kokoukseen. HUOMIORyhmäkeskustelu ei ole käytettävissä kokoushuoneissa, joissa käytetään salasanaa.
    • Lisää kokouksen kuvaus: Anna korkeintaan 200 merkkiä pitkä kuvaus kokouksesta.
    • Piilota kokous hakemistosta: Kun asetus on käytössä, tämä kokous ei näy huonejärjestelmien ja sovellusten kokoushakemistossa. Kertakokoukset ovat oletuksena piilotettuja. Kokouksen omistaja ja valvoja näkevät piilotetut kokoukset aina. HUOMAA: Voit soittaa piilotettuun kokoukseen, jos sait kokouksen tiedot suoraan.
    • Valitse kokouksen roolit: Kokouksen omistaja, valvoja ja luennoitsija.
    • Valitse, kuka näkee tallenteet: Kokouksen omistaja, kokouksen osallistujat, tietyt käyttäjät vai kaikki tilin jäsenet.
    • Ota Live Streaming käyttöön, jos se sisältyy tilaukseesi.
  6. Napsauta Tallenna.