Kokouksen muokkaaminen

Lifesizen järjestelmänvalvojat voivat myös muokata kokoustietoja, mukaan lukien kokouksen omistajan muuttaminen.

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Kokoukset navigointivalikosta.
  3. Napsauttamalla kokouksen nimeä avaat Muokkaa kokousta -välilehden.
  • Valitse Yleiset-välilehti, jos haluat muokata kokouksen nimeä, lisätä kokoukseen salasanan ja kuvauksen tai piilottaa/näyttää kokouksen hakemistossa.
  • Valitse Roolit-välilehti, jos haluat muokata kokouksen omistajuutta tai määrittää luennoitsijan.
  • Valitse Tallennus-välilehti valitaksesi, kuka voi nähdä tallenteet.
  • Valitse Suoratoisto-välilehti ottaaksesi kokouksen suoratoiston käyttöön, jos suoratoisto sisältyy tilisi tilaukseen.

HUOMIO: Kokousten omistajat omistavat kaikki kyseisen kokouksen kokoustallenteet ja voivat asettaa Lifesize-tilinsä ryhmän sisäiset jakoluvat tallenteille. Lifesizen järjestelmänvalvojat määrittävät, voidaanko tallenteita jakaa myös Lifesize-tilin ryhmän ulkopuolisille henkilöille.