Huonejärjestelmien hallinnointi

Järjestelmävalvojat voivat nähdä kaikki Lifesize-yritystilinsä Lifesize-huonejärjestelmät Huonejärjestelmät-sivulla hallintakonsolissa.

• Lataa kaikkien huonejärjestelmiesi yhteenvetotiedot CSV-muodossa napsauttamalla Vie kaikki.
  • Lisätietoja huonejärjestelmän mukauttamisesta saat kohdista Icon-järjestelmien mukauttaminen ja Lifesize Phone HD:n mukauttaminen
  • Yhdistä Lifesize Icon -huonejärjestelmäsi pilvipalveluun
  • Jos haluat poistaa huonejärjestelmän Lifesize-tilistä, merkitse järjestelmän nimen vierellä oleva valintaruutu ja napsauta Poista. Jos poistat yksittäiseen käyttäjään tai jaettuun kokoussaliin liittyvän järjestelmän, vain järjestelmän yhteys katkaistaan. Käyttäjän tai kokoussalin tili on edelleen aktiivinen Lifesize-tililläsi.

Napsauta huonejärjestelmän nimeä nähdäksesi hallintatyökalut ja lisätietoja.

Asetukset

• Yleiskatsaus: Antaa tietoja huonejärjestelmästä ja antaa sinun piilottaa huonejärjestelmän hakemistossa.
  • Kalenteri: Tilaa kalenteri / peru kalenterin tilaus. Varmista, että olet määrittänyt kalenterin integraation, ennen kuin liität Iconin kalenteripalveluun.

Ohjain

• Yhdistä/irrota tabletti
  • Jos Phone HD on liitetty, voit mukauttaa aloitusnäytön

Ylläpito

• Seuranta näyttää järjestelmäsi yleisen kunnon tällä hetkellä ja kuvaa visuaalisesti käytettävyyden tilan ja järjestelmään yhdistetyn näytön, kameran ja mikrofonin tilan. Mahdollisen virheen päiväys, aika ja tiedot sekä hälytyskuvake näkyvät Ylläpito-välilehdellä.
  • Uudelleenkäynnistä järjestelmä
  • Hallinnoijan salasanan vaihtaminen: Vaihda huonejärjestelmän hallinnoijan salasana.
  • Järjestelmäasetusten palauttaminen palauttaa järjestelmäsi tehdasasetuksiin, irrottaa järjestelmän Lifesize-palvelusta ja näyttää järjestelmän tilaksi offline. HUOMAA: Manuaalisesti palautettavat järjestelmät irrotetaan palvelusta, mutta niiden tila on hallintakonsolissa online.