Lifesize Phone HD:n mukautus

Voit helposti mukauttaa taustakuvan, asettelun ja aikavyöhykkeet Lifesizen pilvipalvelun asiakkaille, joiden Lifesize Phone HD on liitetty Lifesize Icon -huonejärjestelmään, Lifesize Phone HD:n alkunäytön Huonejärjestelmät-sivulla Lifesizen hallintakonsolissa.

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Huonejärjestelmät  navigointivalikosta.
  3. Napsauta valintaruutua sen puhelimen vieressä, jonka haluat mukauttaa. Voit myös valita useita puhelimia napsauttamalla kunkin nimen vieressä sijaitsevaa valintaruutua, joka yhdistetään Lifesize Phone HD:hen. Napsauta Mukauta Phone HD.
  4. Valitse Taustakuva-välilehdellä ennalta määritetty taustakuva tai lataa oma kuvasi. HUOMIO: Tuetut kuvaformaatit: JPEG ja PNG, kuvan koko enintään 1 MB ja resoluutio vähintään 800x480 px.
  5. Asettelu-välilehdellä voit mukauttaa asettelun valitsemalla 4 painikkeen asettelun, jossa näkyy aika/päiväys, 6 painikkeen asettelun tai 8 painikkeen asettelun. Voit valita useista painikkeista:
    • Puhelu
    • Kalenteri
    • Kamera
    • Mukautettu pikavalinta
    • Näppäimistö
    • Hakemisto
    • Ei saa häiritä
    • Suosikit
    • Kunto
    • Kokoukset
    • Omat tiedot
    • Paikalla
    • Äskettäiset
    • Lepotila
    • Aloita
    • Äänenvoimakkuus

6. Aikavyöhyke-välilehdellä voit hakea ja asettaa ennalta määrätyn aikavyöhykkeen tai luoda mukautetun nimen aikavyöhykkeelle. Voit myös ottaa kunkin aikavyöhykkeen käyttöön ja poistaa sen käytöstä napsauttamalla on/off-painiketta.
  7.  Napsauta Tallenna

Katso seuraava video saadaksesi lisätietoja Phone HD:n mukauttamisesta.