Kalentereiden hallinta

Järjestelmävalvojat voivat hallita kaikkia oman Lifesize-tilinsä huonejärjestelmien kalentereita kamera Huonejärjestelmät-sivulla hallintakonsolissa

HUOMIO: Varmista, että olet tehnyt kalenterin integraation asetukset ja luonut laiteparin Iconin ja Lifesize-tilin välille ennen kuin liität Iconin kalenteriin.

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta kamera Huonejärjestelmät navigointivalikosta.
  3. Napsauta sen huonejärjestelmän nimeä, jota haluat hallita. Tämä avaa lisäasetusvalikon.
  4. Valitse Kalenteri välilehti. Hae ja liitä Icon-laitteesi kalenteriin napsauttamalla Tilaa. Nykyinen kalenteritilaus näytetään, jos sellainen on jo olemassa.
  5. Valitse kalenterintarjoajasi ja seuraa alla olevia ohjeita, jos tämä on ensimmäinen asennus. Ensimmäisen asennuksen jälkeen voit hakea yrityksesi kalentereita. Valitse haluamasi kalenteri ja napsauta Tilaa.
  6. Jos haluat vaihtaa kalenterin, napsauta Peru tilaus ja aloita alusta.

Lue lisää kokousilmoituksista ja muista kalentereihin liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.

Microsoft Office 365:n ensimmäisen asennuksen ohjeet

1. Valitse Office 365 ohjatun toiminnon ehdottomien kalenteripalveluiden joukosta ja kirjaudu sisään Office 365 -tilille sen järjestelmänvalvojana.
  2. Anna seuraavalla Microsoft-näytöllä Lifesizen kalenteripalvelulle vain lukuoikeus Office 365:n sähköpostikansioiden kalentereihin ja hakemistotietoihin. Huomio: Lifesizella ei ikinä ole kirjoitusoikeuksia.
  3. Iconin kalenteripalvelun ensimmäinen asennus on valmis. Valitse, mikä Office 365:n huoneresurssi on määritetty tälle Icon-laitteelle ja napsauta Tilaa. Tilaus onnistui -viesti tulee näkyville. Napsauttamalla Takaisin videojärjestelmiin pääset palaamaan hallintakonsoliin.

Sinulla on oltava Microsoft Office 365 -tilisi järjestelmänvalvojan oikeudet suorittaaksesi ensimmäisen asennuksen.

Paikallisen Microsoft Exchange 2013/2016:n ensimmäisen asennuksen ohjeet

1. Valitse paikallinen Microsoft Exchange ohjatun toiminnon ehdottomien kalenteripalveluiden joukosta. Kirjaudu sisään Exchange-palveluun Exchangen järjestelmänvalvojan tilillä tai palvelutilillä (kehittäjä), jolla on tekeytymisoikeudet. Tilillä on oltava tekeytymisoikeudet, että se voi saada käyttöönsä muiden käyttäjien kokouskutsut. Kalenteripalvelu yrittää löytää Exchange-palvelimen automaattista etsintää käyttäen. Lisätietoja automaattisesta etsinnästä saat täältä.
    2. Kun yhteys Exchange-palvelimeen on luotu, valitse, mikä huoneresurssi (Microsoftilla kokoustilan postilaatikko) on määritetty tälle Icon-laitteelle ja napsauta Tilaa.
    3. Napsauta vahvistussivulla uudelleen Tilaa. Tilaus onnistui -viesti tulee näkyville. Napsauttamalla Takaisin videojärjestelmiin pääset palaamaan hallintakonsoliin.
    4. Jos haluat vaihtaa kalenterin, napsauta Peru tilaus ja aloita alusta.

Microsoft Exchange Server 2013/2016

Sinulla on oltava Microsoft Exchange Server -tilisi järjestelmänvalvojan oikeudet ja tekeytymisoikeudet suorittaaksesi ensimmäisen asennuksen. Lue lisää.

Microsoft Office 365:n ja paikallisen Microsoft Exchange 2013/2016:n näyttöviestit

Salliaksesi ponnahdusviestit Lifesize Icon -kokoushuonejärjestelmässä seuraavat Windows PowerShell -komennot vaaditaan. Lue lisää.

Käynnistä Exchange/O365 PowerShell järjestelmänvalvojana ja suorita seuraavat komennot:

$LiveCred = Get-Credential

$Session = New-PSSession -ConfigurationName Microsoft.Exchange -ConnectionUri https://ps.outlook.com/powershell/ -Credential $LiveCred -Authentication Basic -AllowRedirection

Import-PSSession $Session

Set-CalendarProcessing -Identity <RESOURCEMAILBOX> -DeleteSubject $False -AddOrganizerToSubject $False -DeleteComments $false

Google G Suiten ensimmäisen asennuksen ohjeet

Huomio: Ensimmäistä asennusta varten sinun on otettava G Suite API:t käyttöön, että Lifesize voi kommunikoida Googlen kanssa. Lue lisää.

1. Valitse G Suite ohjatun toiminnon ehdottomien kalenteripalveluiden joukosta ja kirjaudu sisään G Suite -tilille sen järjestelmänvalvojana.
    2. Anna seuraavalla Google-näytöllä Lifesizen kalenteripalvelulle vain lukuoikeus G Suiten sähköpostikansioiden kalentereihin ja hakemistotietoihin. Huomio: Lifesizella ei ikinä ole kirjoitusoikeuksia.
    3. Iconin kalenteripalvelun ensimmäinen asennus on valmis. Valitse, mikä G Suiten huoneresurssi (Googlen Shared Space) on määritetty tälle Icon-laitteelle ja napsauta Tilaa. Tilaus onnistui -viesti tulee näkyville. Napsauttamalla Takaisin videojärjestelmiin pääset palaamaan hallintakonsoliin.

Määritettyäsi kalenterin integraation voit lisätä Lifesize Iconeita kalenteripalveluun.

• Oletusarvoisesti kalenterissa näkyy järjestäjän nimi. Jos haluat näyttää myös kokouksen nimen, seuraa näitä ohjeita. Tämä lupa asetetaan huonekohtaisesti, ja muutos koskee vain tulevia kokouksia.
    • Kalentereita haettaessa käytetään vain hakujonon alkua. Jos haetaan esimerkiksi Maija Meikäläistä, Maija ja mmeikäläinen tuottavat hakutuloksen, mutta Meikäläinen ei.
    • Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi, joka varmistaa, että sinulla on tarvittavat oikeudet, jos saat virheilmoituksen etsiessäsi huonetta kalenterista.

Lue lisää kokousilmoituksista ja muista kalentereihin liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.