Lifesize Iconin laiteparin ensimmäinen luominen

Noudata näitä ohjeita Iconin alkumääritysten aikana Icon-laitteille 400/450/600/800.

Muista: Sinulla tulee olla Lifesize-käyttäjätili ennen yhdistämistä.

1. Kun alkumääritysten ohjattu toiminto pyytää sinua liittymään Lifesizen pilvipalveluun, valitse Kyllä.
  2. Avaa selain ja navigoi Iconissa näkyvään URL-osoitteeseen.
  3. Kirjaudu sisään antamalla Lifesize-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  4. Anna Iconilla näkyvä aktivointikoodi.
    VINKKI: QR-koodin luku avaa sisäänkirjautumissivun. Koodisi on jo näkyvissä kirjauduttuasi sisään.
  5. Voit yhdistää Iconin yksittäiseen käyttäjään tai kokoushuoneeseen.
    Yksittäinen käyttäjä Minä – Lifesizen loppukäyttäjät voivat yhdistää laitteen itseensä.

Käyttäjä – Lifesizen järjestelmänvalvojat voivat yhdistää laitteen keneen tahansa käyttäjään tai olemassa olevaan huonejärjestelmään omassa Lifesize-ryhmässään.

Kokoushuone Käytä tätä vaihtoehtoa, mikäli laite sijaitsee kokoushuoneessa ja on tarkoitettu useille käyttäjille.

Luo erillisen Lifesize-tilin Iconille. Syötä järjestelmälle nimi, joka näkyy tilin hakemistossa. Voit vaihtoehtoisesti syöttää sähköpostiosoitteen järjestelmään soittamista varten.

6. Siiirry Iconin päänäkymässä kohtaan > nähdäksesi järjestelmän tilan. Jos se on yhdistetty, Valmis-ilmoitus näkyy kohdassa Tietoliikenne > Lifesize Cloud -palvelu.

Vain Icon 450: Lifesizen parinmuodostusprosessin lopussa sinulla o mahdollisuus asettaa älykäs kehystys. Valitse Kyllä, jos haluat aloittaa kalibrointiprosessin tai valitse Ei, jos haluat tehdä sen myöhemmin. Katso lisätietoja kohdasta Älykkään kehystyksen kalibrointi.

Saat tältä videolta lisätietoa Lifesize Icon 450 -laitteesta.