Muodosta tai katkaise yhteys olemassa olevaan Icon-laitteeseen

Icon-järjestelmän yhdistäminen Lifesizen pilvipalveluun koska tahansa

Huomio:Tämä prosessi palauttaa järjestelmäsi sen oletusasetuksiin.

  1. Kirjaudu sisään Iconiisi syöttämällä IP-osoite selaimen osoitekenttään. 
  2. Anna käyttäjänimesi ja salasanasi. Katso oletustiedot kohdasta Pääsy järjestelmään ja salasanat
  3. Valitse haluamasi kieli ja napsauta Kirjaudu sisään.
  4. Napsauta Ylläpito-välilehteä ja valitse Järjestelmän palautus > Järjestelmän palautus.
    HUOMIO: Toiminto poistaa nykyiset asetuksesi, mukaan lukien suosikkeihin tallentamasi tiedot
  5. Ohjattu toiminto auttaa sinua määrittämään kielen, verkon asetukset, aikavyöhykkeen ja yhteytesi Lifesizen pilvipalveluun.


Iconin ja Lifesizen yhteyden katkaisu

  1. Kirjaudu sisään Iconiisi syöttämällä IP-osoite selaimen osoitekenttään. 
  2. Anna käyttäjänimesi ja salasanasi. Katso oletustiedot kohdasta Pääsy järjestelmään ja salasanat.
  3. Valitse haluamasi kieli ja napsauta Kirjaudu sisään.
  4. Napsauta Ylläpito-välilehteä ja valitse Järjestelmän palautus > Järjestelmän palautus.
  5. Palauta järjestelmäsi oletusasetuksiin kohdassa Ylläpito > Järjestelmän nollaus > Järjestelmän nollaus 
    HUOMIO: Tämä toiminto poistaa tämänhetkiset asetuksesi, mukaan lukien Suosikkeihin tallentamasi kohteet.
  6. Kun alkumäärityksen ohjattu toiminto pyytää sinua liittymään Cloud-palveluun, valitse Ei.
  7. Pyydä järjestelmänvalvojaasi poistamaan Icon käyttäjätililtäsi.