Käyttäjien hallinnointi

Voit hallinnoida Lifesize-ryhmäsi käyttäjiä hallintakonsolista.

Kirjaudu sisään ja valitse Käyttäjät. Haku-toiminnolla löydät nopeasti käyttäjän hakemistosta. 

Käyttäjätilin poistaminen Napsauta käyttäjänimen vieressä olevaa valintaruutua ja napsauta Poista. Kaikki poistamasi käyttäjän omistamat kokoukset siirretään tilin järjestelmänvalvojalle. Jos poistettu käyttäjä on kokouksen valvoja, kyseisen kokouksen valvojaksi tulee tilin järjestelmänvalvoja.
Käyttäjän salasanan muuttaminen Avaa Muokkaa käyttäjää -valintaikkuna valitsemalla käyttäjän nimi ja napsauta sitten Aseta salasana uudelleen, jolloin käyttäjälle lähetetään sähköposti, jossa on linkki salasanan muuttamiseen.
Käyttäjän näyttönimen muuttaminen Avaa Muokkaa käyttäjää -valintaikkuna napsauttamalla käyttäjän nimeä, anna uusi nimi ja napsauta Tallenna.

Piilota käyttäjä hakemistossa

Avaa Muokkaa käyttäjää -valintaikkuna napsauttamalla käyttäjän nimeä, ota Piilota käyttäjä hakemistossa -asetus käyttöön tai poista se käytöstä. Tällä asetuksella voit halutessasi piilottaa tietyn käyttäjän hakemistosta.

Näytä laiteparin tiedot

Napsauta käyttäjän nimeä ja sitten Laitteet-välilehteä. 

Näyttää onko sinulla itsesi liitettyjä laitteita. Voit poistaa laitteen yhteyden linkistä Poista laite käyttäjältä. Tämän tarkoittaa, että laite on offline-tilassa, sitä ei ole liitetty tiliin ja se poistetaan huonejärjestelmien luettelosta. Laite on yhdistettävä uudelleen kokoushuoneeseen tai yksittäiseen käyttäjään.

HUOMIO: Lataa kopio hakemistosta napsauttamalla Vie kaikki.

Mahdollisia toimia ovat myös: