Ryhmäkontaktien hallinta

Ulkoisen ryhmäkontaktin lisääminen

Järjestelmänvalvojat voivat lisätä jaettuun hakemistoon ryhmäkontakteja, kuten sellaisia kolmannen osapuolen huonejärjestelmiä, joita ei ole liitetty Lifesizeen.

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Käyttäjät navigointivalikosta.
  3. Valitse Ryhmien asetukset -välilehti.
  4. Napsauta Lisää ryhmäkontakti.
  5. Anna kontaktin näyttönimi ja numerovalinnan merkkijono. Numerovalinnan merkkijono voi olla alanumero, osoite, video- tai puhelinnumero, julkinen IP-osoite jne.  Merkkijonon tulee olla ainutlaatuinen (kahdella kontaktilla ei voi olla samaa numerovalinnan merkkijonoa), ja se saa olla korkeintaan 255 merkkiä pitkä.
  6. Napsauta Tallenna.