Live Streamin asennus

Lifesize Live Stream soveltuu täydellisesti yrityksen kokousten, päivitysilmoitusten ja koulutusten suoratoistoon. Järjestelmänvalvojat voivat ottaa Lifesize Live Stream -palvelun käyttöön, luoda Live Stream -tapahtumia ja ladata tallenteet. Live Stream -kokouksen omistaja tai valvoja voi avata kokouksen kysymys ja vastaus -toiminnon ja hallita osallistujien lähettämiä kysymyksiä reaaliajassa.

Kaikki Live Stream -tapahtumat tallennetaan ja ne voi väliaikaisesti ladata Tallennukset-välilehdeltä. Tutustu tarkemmin Live Stream -tapahtumien ja -tallenteiden hallinnointiin.

HUOMIO:Kysymys ja vastaus -toimintoa ei tueta mobiililaitteilla.

Järjestä Live Stream -tapahtuma

1. Kirjaudu sisään hallintakonsoliin.
  2. Napsauta  Kokoukset navigointivalikosta.
    • Jos lisäät uuden kokouksen, napsauta Luo kokous ja täydennä Yleiset-välilehdellä ja Roolit-välilehdellä vaadittavat tiedot. Kokouksen nimi ei voi olla tyhjä.
    • Napsauta kokouksen nimeä, jos haluat muokata kokouksen tietoja.
  3. Napsauta suoratoisto-välilehteä ja valitse ja syötä vaaditut tiedot.
    1. Napsauta Ota suoratoisto käyttöön.
    2. Jos halut ottaa reaaliaikaiset kysymykset ja vastaukset käyttöön, napsauta Ota kysymykset käyttöön.
    3. Jos et halua hyväksyä kysymyksiä ennen julkaisua, valitse Hyväksy kaikki kysymykset automaattisesti -valintaruutu. Kaikki lähetetyt kysymykset näkyvät Live Stream -tapahtuman osallistujille, kun tämä asetus on valittu.
    4. Valitse katseluluvat, joilla määritetään, kuka voi osallistua kokoukseen:
      • Julkinen – Kuka tahansa voi nähdä Live Stream -tapahtuman linkin kautta.
      • Yksityinen – Sinun on määritettävä salasana. Live Stream -tapahtumaa pääsee katselemaan vain antamalla salasanan. Tätä asetusta suositellaan, että voit rajoittaa Live Stream -tapahtuman pelkästään niille osallistujille, joille se on suunnattu. HUOMIO: Tämä salasana ei ole sama kuin kokouksen salasana.
      • Vain ryhmä – Vain oman ryhmäsi jäsenet näkevät Live Stream -tapahtuman.
    5. Kopioi suoratoisto-välilehdellä luotu linkki ja mahdollinen salasana ja lähetä tiedot kokouksen omistajalle, joka lisää ne kokouskutsuun.  Linkin napsauttaminen ei liitä mukaan salasanaa.
  4. Napsauta TallennaHUOMIO: Uutta kokousta lisättäessä linkki on saatavilla vasta, kun napsautat Tallenna.

Katso seuraava video saadaksesi lisätietoa Lifesize Live Stream -palvelusta.