Asenna ja aktivoi järjestelmä

Kohdasta Icon 300:n määritys Micpodin kanssa saat tietoja Lifesize Icon 300:n määrityksestä Micpodin ja Room Controller -tablettisovelluksen kanssa.

Määritys Lifesize Phone HD:n kanssa

Noudata näitä vaiheita Iconin ensimmäisen määrityksen aikana määrittääksesi Lifesize Phone HD:n kanssa.

1. Avaa verkkoselain ja navigoi Iconissa näkyvään IP-osoitteeseen. HUOMAUTUS: Tämä löytyy Phone HD -puhelimesta napauttamalla Käynnistä > Järjestelmä.
  2. Valitse kieli luettelosta ja napsauta Seuraava.
  3. Valitse aikavyöhyke.
  4. Määritä ja vahvista järjestelmänvalvojan salasana. Tämän avulla järjestelmänvalvoja pääsee järjestelmän verkkorajapintaan.
  5. Määritä ja vahvista Lifesize Phone HD -puhelimen järjestelmänvalvojan salasana. Tämän avulla pääsee Lifesize Phone HD -puhelimen järjestelmänvalvojan asetuksiin.
  6. Napsauta Seuraava.
  7. Valitse äänen lähtö (Phone HD, TV-näyttö tai kaiuttimet) ja napsauta sitten Seuraava.
  8. Olet suorittanut asennuksen. Napsauta Siirry järjestelmänvalvojan konsoliin parittaaksesi järjestelmäsi Lifesize-palvelun kanssa.
  9. Voit yhdistää Iconin yksittäiseen käyttäjään tai kokoushuoneeseen.

Yksittäinen käyttäjä

Minä – Lifesizen loppukäyttäjät voivat yhdistää laitteen itseensä.

Käyttäjä – Lifesizen järjestelmänvalvojat voivat yhdistää laitteen keneen tahansa käyttäjään tai olemassa olevaan huonejärjestelmään omassa Lifesize-ryhmässään.

Kokoushuone

Käytä tätä vaihtoehtoa, mikäli laite sijaitsee kokoushuoneessa ja on tarkoitettu useille käyttäjille.

Luo erillisen Lifesize-tilin Iconille. Syötä järjestelmälle nimi, joka näkyy tilin hakemistossa. Voit vaihtoehtoisesti syöttää sähköpostiosoitteen järjestelmään soittamista varten.

1. Napsauta Aktivoi.

Olet nyt valmis soittamaan ensimmäisen puhelusi.

Seuraavasta videosta saat lisätietoja paketin avaamisesta ja Lifesize 700:n määrittämisestä.