Päivitykset

HUOMAA: Mikäli Icon on yhdistetty Lifesize Cloudiin, ohjelmistopäivitykset suoritetaan järjestelmällesi automaattisesti. Järjestelmä kehottaa sinua ottamaan päivityksen käyttöön, sallien sinun viivästyttää toimintoa, mikäli parhaillaan käytät järjestelmää.

Ennen järjestelmän ohjelmiston päivittämistä varmista, että järjestelmä täyttää seuraavat edellytykset:

  • Päivitystä varten tarvittava voimassa oleva lisenssiavain on järjestelmässä. Ylläpitolisenssin vanhenemispäivä näkyy kohdassa Ylläpito > Lisenssiavaimet. Päivitys ei onnistu, jos järjestelmässä ei ole voimassaolevaa lisenssiavainta tai jos se on vanhentunut. Ota yhteyttä Lifesize-kumppaniin ylläpitosopimuksen uudistamista varten.
  • Lue lisää lisenssiavainten päivittämisestä.

  • Kaikki kamerat, joita aiot käyttää videojärjestelmässä, on liitetty koodekkiin oikein. Kamerat, joita ei ole liitetty Lifesize-järjestelmään ennen päivitystä, eivät välttämättä toimi oikein päivityksen jälkeen.
  • Lopeta kaikki puhelut ennen päivitystä.

 

Järjestelmäohjelmiston päivittäminen

  1. Napsauta lifesize.com/support-ohjelmiston lataussivulla Lataa ohjelmisto.
  2. Kirjaudu sisään tukitilillesi. Jos kyseessä on ensimmäinen käynti, luo tili.
  3. Kirjoita Lifesize-videojärjestelmäsi sarjanumero (löydät sen kohdasta Vianmääritys > Järjestelmän tiedot). Noudata ohjeita tuotteelle haluamasi ohjelmistoversion löytämiseksi ja lataa se paikalliseen hakemistoon tietokoneellasi.
  4. Selaa kohtaan Ylläpito > Järjestelmän päivitys.
  5. Napsauta Valitse tiedosto selataksesi päivitystiedostoon, jonka jo latasit.
  6. Järjestelmä vahvistaa tiedoston. Jos haluat vahvistaa saman tiedoston uudelleen, tai jos kirjoitit tiedostopolun manuaalisesti, napsauta Vahvista ja tee todentaminen.

  7. Jos haluat palauttaa järjestelmän alkuperäisiin oletusasetuksiin, valitse Palauta oletusarvoihin.
  8. Napsauta Lataa.
  9. Päivitys voi kestää useita minuutteja, älä keskeytä prosessia. Päivityksen aikana selaimeen ilmestyy näkyviin ikkuna, josta voit seurata tiedoston latausprosessia. Jos suljet ikkunan ennen kuin tiedosto on ladattu, lataus perutaan.

    Kun päivitys on valmis, järjestelmä käynnistyy automaattisesti uudelleen.

  10. Videojärjestelmä on käyttövalmis. Jos valitsit Aseta takaisin oletustilaan, järjestelmäsi on ensin määritettävä uudelleen.
  11. Jotta käytössäsi olisi kaikki selaimen vaihtoehdot päivityksen (tai aiempaan versioon palauttamisen) jälkeen, lataa selainikkuna uudestaan ennen kuin kirjaudut uudelleen sisään.