Diagnostische gegevens verzamelen

U kunt gevraagd worden of u diagnistische gegevens uit uw desktop-app wilt verzamelen om een diagnose te maken van een bepaald probleem.

1. Kies  Help vanuit de menubalk in uw desktop-app.
  2. Kies Diagnostiek verzamelen
  3. Selecteer het probleem dat zich heeft voorgedaan uit de lijst.
  4. Voer een beschrijving in van het probleem dat u ondervindt.
  5. Klik op Start om een bestand te genereren dat automatisch naar de logserver wordt geüpload of op uw apparaat wordt geplaatst.
  6. Als de automatische upload mislukt, zoek dan naar het bestand op uw systeem en verzend het volgens de aanwijzingen van de ondersteuning voor verdere analyse.