Hulp nodig bij het inloggen?

De Lifesize-beheerder voor uw bedrijf stuurt u een uitnodiging waarmee u zich bij de Lifesize-groep van uw bedrijf kunt aansluiten. Volg de aanwijzingen in de uitnodiging en download de apps die u nodig heeft. Zorg ervoor dat u uw e-mailadres verifieert voor u uw account activeert. Als u geen verificatiemail ontvangt, kijk dan ook even in uw spammap.

Als u zich inschrijft op de Lifesize-website, wordt u niet verbonden met de groep of het telefoonboek van uw bedrijf. Als u zich heeft ingeschreven maar de rest van uw bedrijf niet in het telefoonboek terug kan vinden, neem dan contact op met uw beheerder.

Als u zich heeft ingeschreven maar niet kan aanmelden, heeft u misschien de app gedownload of zich met uw Lifesize-kamersysteem verbonden zonder zich voor de Lifesize-clouddienst geregistreerd te hebben. Vraag uw Lifesize-beheerder of deze u een andere uitnodiging kan sturen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op Wachtwoord vergeten. We sturen u vervolgens een e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Ga hier naartoe om de app voor alle ondersteunde platformen te downloaden.

Als u een beheerder bent, meld u dan aan bij de beheerconsole om uw Lifesize-groep te beheren.