Een probleem/feedback melden

In de bètaversie van de nieuwe Lifesize-app gebruikt u de onderstaande knop om eventuele problemen te melden of suggesties in te dienen met betrekking tot onze nieuwe webapp. Uw feedback is enorm belangrijk voor ons.

Klik hieronder om ons te helpen onze nieuwe webapp te verbeteren door ons een e-mail met uw feedback te sturen.

feedback_webapp

Hoe meld ik een probleem

Vermeld de volgende informatie in uw e-mail om ons te helpen een oplossing voor uw probleem te vinden:

• Naam
  • Bedrijf
  • Beschrijving van het probleem
  • Stappen die genomen moeten worden om het probleem te reproduceren
  • Bent u een gebruiker of een beheerder?
  • Welke browser gebruikt u?
  • Screenshot van het probleem (indien van toepassing)
  • Laat ons weten of Lifesize contact met u kan opnemen om zo nodig meer informatie over het probleem op te vragen.