Beheerconsole

Gebruik de webgebaseerde beheerconsole op manage.lifesizecloud.com om gebruikers, vergaderingen en kamersystemen te beheren en algemene instellingen te configureren. Maak kennis met de nieuwe Lifesize-beheerconsole op admin.lifesizecloud.com.

Vanuit de beheerconsole kunnen beheerders gebruiks- en kwaliteitsgegevens controleren, zoals deelname aan vergaderingen per gebruiker en kamer, duur van gesprekken en systeemgebruik vanuit het dashboard. Ook kunt u hier gedetailleerde geschiedenis- en activiteitsrapporten downloaden.