Icon-instellingen

1. Log in op de beheerconsole.
  2. Klik op  Accountinstellingen vanuit het navigatiemenu.
  3. Selecteer het tabblad Icon-instellingen.
  • Gebeurteniswaarschuwingen Lifesize Icon inschakelen: voer een e-mailadres in, zodat Lifesize waarschuwingen voor systeemgebeurtenissen kan versturen. U kunt het e-mailadres van een gebruiker opgeven of een apart e-mailaccount instellen speciaal voor het ontvangen van waarschuwingen. U zou waarschuwingen ook direct naar uw probleemticketsysteem kunnen sturen.
  • Aangepaste Icon-achtergronden: kies de achtergrond van uw voorkeur voor uw Lifesize Icons of selecteer Geen achtergrond. Als u een aangepaste achtergrondafbeelding wilt in plaats van de standaard Lifesize-afbeelding, dan kunt u de afbeelding van uw keuze opzoeken en uploaden. Het afbeeldingsbestand moet in PNG-indeling geüpload worden. Zie voor meer informatie Uw Lifesize Icon-systemen aanpassen.