Uw Lifesize Icon-systemen aanpassen

Als u Lifesize Icon-systemen heeft die op de Lifesize-cloudservice zijn aangesloten, kunt u een aangepaste achtergrondafbeelding uploaden.

1. Log in op de beheerconsole.
  2. Klik op Accountinstellingen vanuit het navigatiemenu.
  3. Selecteer het tabblad Icon-instellingen.
  4. Scroll naar het gedeelte Aangepaste Icon-achtergronden en selecteer Aangepaste achtergrond. Sleep vervolgens het bestand om te uploaden of klik op Bladeren en zoek het afbeeldingsbestand.
    Het bestand moet in PNG-indeling geüpload worden.
  5. Klik op Updaten om het bestand te uploaden naar uw Lifesize Icon-systemen.

De aangepaste achtergrondafbeelding wordt weergegeven op alle Lifesize Icon-systemen wanneer ze niet in gesprek zijn. Als de gebruiker op een knop op de Lifesize Phone of de afstandsbediening drukt, toont het systeem het beeld van de eigen camera. Indien u een dubbel scherm in uw vergaderruimte heeft, wordt de achtergrondafbeelding op beide schermen weergegeven.

U kunt de afbeelding wijzigen door een nieuw bestand met een andere aangepaste afbeelding te uploaden.

Als u de afbeelding van uw Lifesize Icon-systemen wilt verwijderen, selecteert u Geen achtergrond en klikt u op Updaten.