SSO-configuratie

Voordat u begint

•  Controleer of SSO in uw Lifesize-abonnement is opgenomen.
  • Controleer of uw bedrijf een IdP- of identiteitsframework gebruikt dat voldoet aan SAML 2.0. U moet uw identiteitsplatform zo kunnen configureren dat u Lifesize kunt registreren als een vertrouwde app.
  1. Log in op de beheerconsole.
  2. Klik op  Accountinstellingen vanuit het navigatiemenu.
  3. Selecteer het tabblad SSO .

De Lifesize-app ondersteunt eenmalige aanmelding (SSO) via elk identiteitsuitgeverframework dat voldoet aan SAML 2.0. Configureer en test de identiteitsuitgeverinstellingen om eenmalige aanmelding in te schakelen.

Wat wilt u doen?