Microsoft Teams

Microsoft Teams-integratie

U kunt Lifesize-videoconferenties rechtstreeks vanuit Microsoft Teams aanmaken, plannen of eraan deelnemen. De Lifesize-integratie met Microsoft Teams voegt fenomenale videoconferenties binnen of buiten uw organisatie vanuit de Teams-werkstroom toe.

Microsoft Teams-integratie toevoegen

Vereisten

• Een Lifesize Cloud-account
  • Lifesize-beheerder of supergebruiker
  • De Microsoft-uitbreiding van Lifesize gekocht
  • Beheerder voor Office365
  • Globale beheerder voor Microsoft Teams
  1. Download het bestand Lifesize for Microsoft Teams.zip.
  2. Volg de instructies om de Lifesize-app aan uw Tenant apps-catalogus toe te voegen. OPMERKING: u moet de globale beheerder voor Microsoft Teams zijn om deze functie uit te voeren.
  3. Voeg de Lifesize-app toe aan een team/kanaal. De Lifesize-bot stuurt een begroeting naar dat kanaal met een link om in te loggen op Lifesize.
    • Indien de bot niet reageert, typ dan @Lifesize start om de bot de opdracht te geven een inloglink te sturen. Als de bot een link genereert om deel te nemen aan een vergadering, dan wilt dat zeggen dat het installatieproces reeds voltooid is.
  4. Klik op de link en log in op Lifesize. OPMERKING: u moet een Lifesize-beheerder/supergebruiker zijn om deze functie uit te voeren.
  5. Volg, nadat u bent ingelogd, de link in de instructies om de Lifesize-app toestemming te geven om automatisch de beschrijvingen van vergaderingen te bewerken met inbelinformatie voor Lifesize. OPMERKING: u moet een Office365-beheerder zijn om deze functie uit te voeren.

Als eigenaar van een Team of een Kanaal kunt u de Lifesize-app toevoegen aan uw teams/kanalen, en is deze beschikbaar voor iedereen in uw organisatie.

Gebruikers kunnen de Lifesize-app zoeken en aan hun teams/kanalen toevoegen om vergaderingen te beginnen plannen met de hulp van de Lifesize-app.

Een vergadering starten

• Typ @Lifesize start – dit genereert een vergaderlink die wordt gepost in het geselecteerde team/kanaal
  • Typ @Lifesize help – dit laat alle beschikbare opdrachten zien

Wanneer u vergaderingen plant voor dit team/kanaal, verwijdert de Lifesize-bot automatisch de inbelinformatie van Microsoft Teams, en voegt hij een link naar een Lifesize-vergadering toe.