Dashboard

De Lifesize-beheerconsole biedt verschillende manieren voor het monitoren van gebruiksactiviteiten en serviceprestaties in uw Lifesize-omgeving.

Met het Dashboard kunt u gespreksactiviteiten volgen om vast te stellen welke kamersystemen en gebruikers het hoogste belvolume hebben. Bovendien kunnen vanaf elke pagina in de beheerconsole rapporten worden gedownload.

Om u te helpen connectiviteit en storingen van kamersystemen te beheren, kunt u waarschuwingen instellen zodat u meldingen ontvangt als de systeemdiagnostiek een probleem detecteert.

Dashboardgegevens

Dashboardgegevens worden weergegeven op basis van de geselecteerde tijdsperiode: vandaag, gisteren, afgelopen 7 dagen, afgelopen 30 dagen, deze maand, vorige maand of een aangepast bereik (bijvoorbeeld van 5-15-2018 tot 6-1-2019).

Behalve de overzichtsgegevens bieden onderstaande grafieken en gegevens gedetailleerde informatie.

• Accountoverzicht – Dit laat het totaal aantal oproepen, minuten en de gemiddelde gespreksduur zien voor de gekozen periode. Het laat ook het aantal gebruikers zien.
  • Minuten – deze grafiek toont in een oogopslag het gebruik in minuten. Wijs een gegevenspunt aan om het werkelijke aantal minuten voor een bepaalde dag te zien.
  • Gesprekken – deze grafiek toont in een oogopslag het gebruik in gespreksvolume. Wijs een gegevenspunt aan om het werkelijke aantal gesprekken voor een bepaalde dag te zien.
  • Gebruikers – deze tabel toont het belvolume en het aantal gebruikte minuten per gebruiker voor de geselecteerde periode. Ontdek welke gebruikers het grootste belvolume hebben of de meeste minuten gebruiken in een tijdsperiode. Klik op Alles weergeven om de lijst met alle gebruikers te zien.
  • Kamersystemen – aan de hand van deze tabel kunt u bepalen welke kamersystemen het meest gebruikt zijn voor gesprekken en welke kamersystemen de meeste minuten hebben gebruikt. Klik op Alles weergeven om de lijst met alle kamersystemen te zien.
  • Belminuten per apparaat/OS – aan de hand van deze tabel kunt u bepalen welke toegangspunten het vaakst voor gesprekken worden gebruikt op basis van het aantal minuten per apparaat. Bijgehouden gegevens zijn onder andere: webapp, Icon-systemen, Mac-client, pc-client, iOS-client, Android-client, systeem van derden of overig Lifesize.
  • Live Stream-geschiedenis–- deze tabel toont in een oogopslag hoelang elk evenement heeft geduurd en hoeveel deelnemers elk evenement had dat in de opgegeven periode heeft plaatsgevonden. Klik op Alles weergeven om een volledige geschiedenis van evenementen weer te geven en om meer informatie over een enkel evenement te zien. Als u inzoomt op de details, kunt u een lijst van kijkers en de transcriptie van de vragen bekijken en exporteren.
    OPMERKING: deze gegevens zijn alleen beschikbaar als u Live Stream in uw abonnement heeft.
  • Belgeschiedenis – deze tabel toont belgeschiedenisgegevens voor de opgegeven periode. Klik op Alles weergeven om de volledige geschiedenis weer te geven.