Live en eerdere vergaderingen

Live vergaderingen

Het tabblad Live vergaderingen geeft het huidige aantal live vergaderingen weer die in uw account plaatsvinden.

Klik op Live vergaderingen om een overzicht van alle live vergaderingen te bekijken. Selecteer de naam van een vergadering om gedetailleerdere gegevens te bekijken.

• Klik op het tabblad Deelnemers om een lijst met deelnemers aan de vergadering weer te geven.
    • Selecteer de naam van een deelnemer om een overzicht van de vergaderstatistieken voor deze deelnemer te bekijken. De gegevens die worden weergegeven zijn de mediaanwaarden voor die vergadering.
    • Klik op Oproepgrafieken om live, interactieve oproepgrafieken voor een deelnemer te bekijken. Beweeg over de grafiek om gegevens voor een specifiek tijdstip te bekijken. Klik en sleep een gebied om op een specifiek tijdsbestek in te zoomen.

• Klik op het tabblad Geo-distributie om een kaart met de locaties van alle deelnemers aan de vergadering te bekijken.
    • Beweeg over een locatie om de naam van de deelnemer te bekijken.
    • Als er zich meerdere deelnemers op een locatie bevinden, wordt een nummer weergegeven. Klik op het nummer om verder in te zoomen. Als er meerdere deelnemers bellen vanaf hetzelfde IP-adres, kunt u niet verder inzoomen.
    • Grijze markeringen geven deelnemers aan die een actieve vergadering hebben verlaten.

Eerdere vergaderingen

Klik op Eerdere vergaderingen om een overzicht van alle eerdere vergaderingen te bekijken. Dit overzicht kan worden geëxporteerd naar een .csv-bestand. Gebruik de kalender om een datumbereik te kiezen.

Selecteer de naam van een vergadering om gedetailleerdere gegevens te bekijken.

• Klik op het tabblad Deelnemers om een lijst met deelnemers aan de vergadering weer te geven.
    • Selecteer de naam van een deelnemer om een overzicht van de vergaderstatistieken voor deze deelnemer te bekijken. De gegevens die worden weergegeven zijn de mediaanwaarden voor die vergadering.
    • Klik op Oproepgrafieken om live, interactieve oproepgrafieken voor een deelnemer te bekijken. Beweeg over de grafiek om gegevens voor een specifiek tijdstip te bekijken. Klik en sleep een gebied om op een specifiek tijdsbestek in te zoomen. LET OP: interactieve oproepgrafieken zijn slechts twee weken beschikbaar.

• Klik op het tabblad Geo-distributie om een kaart met de locaties van alle deelnemers aan de vergadering te bekijken.
    • Beweeg over een locatie om de naam van de deelnemer te bekijken.
    • Als er zich meerdere deelnemers op een locatie bevinden, wordt een nummer weergegeven. Klik op het nummer om verder in te zoomen. Als er meerdere deelnemers bellen vanaf hetzelfde IP-adres, kunt u niet verder inzoomen.