Agenda-integratie configureren

Lifesize kan integreren met het mailagendasysteem van uw voorkeur. Om uw Lifesize Icons in de beheerconsole te kunnen abonneren op de agendaservice, moet u de integratie correct geconfigureerd hebben.

Voor het instellen van de integratie bestaat er best een toegewijd postvak voor het kamersysteem en moeten de toegangsgegevens voor uw agendaprovider correct geconfigureerd zijn.

Uw Lifesize Icon moet ook gekoppeld zijn aan uw vergaderruimte. Meer informatie.

Voor Microsoft Office 365 en Microsoft Exchange Server

Voor de initiële setup heeft u de beheerdersinloggegevens van uw Microsoft Office 365- of Microsoft Exchange Server-account nodig.

Nadat u de agenda-integratie geconfigureerd heeft, kunt u Lifesize Icons abonneren op de agendaservice.

Voor G Suite (voorheen Google Apps for Work)

Wanneer u dit voor de eerste maal instelt, moet u de API's van G Suite inschakelen zodat Lifesize kan communiceren met de dienst van Google. Meer informatie.

Nadat u de agenda-integratie geconfigureerd heeft, kunt u Lifesize Icons abonneren op de agendaservice.

Bekijk de volgende video voor meer informatie over hoe u uw agenda kunt integreren met de Lifesize-app.