Netwerkpoorten openen

Algemene firewall- en webproxy-instellingen

De volgende tabel geeft een overzicht van de vereiste firewall- en webproxy-instellingen voor:

• Lifesize-systemen en -apps die verbonden zijn met de Lifesize-cloudservice
  • Microsoft Skype for Business Online
  • Lokaal Microsoft Lync 2013 en Skype for Business
  • Gastsystemen van derden die SIP gebruiken
  • Gastsystemen van derden die H.323 gebruiken
  • Configureer uw firewall om uitgaande toegang vanaf uw netwerk toe te staan naar de volgende bestemmingen en poorten.

OPMERKING: de volgende poorten vereisen een stateful firewall waarop symmetrisch UDP is ingeschakeld.

Bron-IP Bronpoorten Doel-IP Doelpoorten Beschrijving
    Alle TCP: alle *.lifesize.com, *.lifesizecloud.com, *.walkme.com
    jwpsrv.com
    ssl.p.jwpcdn.com
    jwpltx.com
    twilio.com,
    cloudfront.net

TCP:80, 443 Lifesize-webdiensten en andere webdiensten gebruikt door Lifesize-eindpunten
    Alle

TCP: alle

UDP: alle

fwa.lifesizecloud.com

TCP: 443, 3478

UDP: 443, 3478, 30000-32000, 49000-65535

TURN-dienst - point-to-point-ondersteuning voor eindpunten in verschillende netwerken
    Alle

TCP: alle

UDP: alle

fwb.lifesizecloud.com

TCP: 5060, 5061

UDP: 5060

SIP-dienst
    Alle UDP: alle fwc.lifesizecloud.com
    UDP: 60000-65000
    Mediadienst
    Alle

TCP: alle

UDP: alle

fwd.lifesizecloud.com

TCP: 40000-50000

UDP: 40000-60000

WebRTC-relaydienst
    Alle UDP: alle fwe.lifesizecloud.com
    UDP: 10000-30000
     Mediarelaydienst
    Alle TCP: alle fwf.lifesizecloud.com
    TCP: 443, 5222
    Aanwezigheids- en chatdienst
    Alle clients

TCP: alle

UDP: alle

fwg.lifesizecloud.com

TCP: 30000-50000

UDP: 30000-50000

Microsoft Lync 2013- en Skype for Business-gatewaydienst
    Edge-server

TCP: 5061

UDP: 50000-59999

fwg.lifesizecloud.com

TCP: 5061

UDP: 30000-50000

Microsoft Lync 2013- en Skype for Business-gatewaydienst
    Alle

TCP: alle

UDP: alle

fwh.lifesizecloud.com

TCP: 80, 443

UDP: 30000-32000

Tunneldienst voor web- en desktop-apps
    Alle

TCP: alle

UDP: alle

fwi.lifesizecloud.com

TCP: 1720, 10000-28000

UDP: 10000-28000

H.323-dienst
    Alle

TCP: alle

UDP: alle

fwj.lifesizecloud.com

TCP: 443, 1720, 5060, 5061, 10000-16000, 35061

UDP: 5060, 10000-28000

Bestaande knooppuntservers voor gespreksbeheer

Klantspecifieke firewall- en webproxy-instellingen

Als u integratie van derden heeft voor goedgekeurde apparaten van Cisco® en Polycom®, dan krijgt u een IP-adres van de H.460-server.

Configureer uw firewall om uitgaande toegang vanaf uw netwerk toe te staan naar de volgende bestemmingen en poorten.

OPMERKING: de volgende poorten vereisen een stateful firewall waarop symmetrisch UDP is ingeschakeld.

Bron-IP Bronpoorten Doel-IP Doelpoorten Beschrijving
    Systeem voor derde partijen UDP: 1719 Lifesize H.460-server UDP: 1719 H.460/RAS-signalisering
    Systeem voor derde partijen

TCP: alle

Lifesize H.460-server

TCP:1720

H.460/H.225.0/Q.931-signalering gespreksinstelling
    Systeem voor derden

TCP: alle

Lifesize H.460-server

TCP: 20000-20200

H.460/H.245-signalering gespreksbediening
    Systeem voor derden
    UDP: alle Lifesize H.460-server UDP: 6768, 6769 H.460.19 multiplexing RTP/RTCP-media. SRTP wordt gebruikt indien het apparaat van derden is geconfigureerd voor versleuteling.
    Systeem voor derden

TCP: alle

ldapexport.lifesizecloud.com

TCP: 389

Geverifieerde LDAP (niet-TLS)-telefoonboekdiensten
    Systeem voor derden
    TCP: alle ldapexport.lifesizecloud.com TCP: 636 Geverifieerde LDAPS (TLS)-telefoonboekdiensten
     Systeem van derden TCP: alle soapexport.lifesizecloud.com TCP: 80 Geverifieerde SOAP (HTTP)-telefoonboekdiensten
    Systeem voor derden
    TCP: alle soapexport.lifesizecloud.com TCP: 443 Geverifieerde SOAP (HTTPS)-telefoonboekdiensten

fwc.lifesizecloud.com
    fwc.lifesizecloud.com