Subdomeinen

Sommige firewall-systemen zijn niet in staat om wildcards op een toegestane lijst te zetten. Daarom is het soms noodzakelijk om alle subdomeinen afzonderlijk op de toegestane lijst zetten.

Meer informatie over firewallinstellingen vindt u op de pagina Netwerkpoorten openen.

*.lifesizecloud.com

Hieronder vindt u een lijst met subdomeinen die u alleen moet toevoegen als u niet de *.lifesizecloud.com-wildcards op de whitelist kunt opnemen:

Lijst met subdomeinen Toepassing van subdomein
api.lifesizecloud.com Toegang tot API in Beheerconsole
calendarservice.lifesizecloud.com Agendadienst Icon
call.lifesizecloud.com Pagina Bel me
callmanager.lifesizecloud.com Cloudbrowser/desktopclients die directe media ondersteunen
cdn.lifesizecloud.com Automatische software-updates Icon
cfdwh.lifesizecloud.com Datawarehouse
direct.lifesizecloud.com Voor directe media
directory.lifesizecloud.com Adresboekdienst Beheerconsole
download.lifesizecloud.com Downloaden van de toepassing en updates
eblogin.lifesizecloud.com  Afgeschaft
ecommerce.lifesizecloud.com E-commerce
galapi.lifesizecloud.com Dash-ondersteuning
guest.lifesize.com Inbellen voor gasten
images.lifesizecloud.com Wordt gebruikt in de Beheerconsole
launch.lifesizecloud.com Webapp Internet Explorer
live.lifesizecloud.com Opnamedienst
local.lifesizecloud.com Desktop-services
login.lifesizecloud.com Inloggen bij de webapp
lync.lifesizecloud.com Interoperabiliteit met Skype for Business
manage.lifesize.com Beheren van Lifesize Cloud, koppelen van Icon
manage.lifesizecloud.com Beheerconsole
mediastats.lifesizecloud.com Gespreksstatistieken klant
nucleusproxy.lifesizecloud.com Microdienst voor Client
outlook.lifesizecloud.com Invoegtoepassing Outlook
phonehd.lifesizecloud.com Configuratie HD Phone
present.lifesizecloud.com Draadloos delen met Dash
primlb.lifesizecloud.com Chatdienst in toepassing
shop.lifesizecloud.com E-commerce
software.lifesize.com
Licentieserver die gebruikt wordt door Lifesize Icon-kamersysteemmodellen
stream.lifesizecloud.com Toegangspunt voor bekijken van livestreams
webapp.lifesizecloud.com Webappdienst
webmodule.lifesizecloud.com Desktop-client

*.aptrinsic.com

Hieronder vindt u een lijst met subdomeinen die u alleen moet toevoegen als u niet de *.aptrinsic.com-wildcards op de whitelist kunt zetten:

Lijst met subdomeinen Toepassing van subdomein
app.aptrinsic.com Gainsight-pagina in Beheerconsole
web-sdk.aptrinsic.com
Gainsight-pagina in Beheerconsole
esp.aptrinsic.com
Gainsight-pagina in Beheerconsole

*.amazonaws.com

Hieronder vindt u een subdomein dat u alleen moet toevoegen als u niet de *.amazonaws.com-wildcards op de whitelist kunt zetten:

Lijst met subdomeinen Toepassing van subdomein
 s3-us-west-2.amazonaws.com Updaten toepassing en ophalen Icon-achtergrond

*.google.com

Hieronder vindt u een lijst met subdomeinen die u alleen moet toevoegen als u
de *.google.com-wildcards niet op de whitelist kunt zetten:

Lijst met subdomeinen Toepassing van subdomein
accounts.google.com Aanmelden bij Google
apis.google.com API-toegang
content.googleapis.com
API-toegang