Een vergadering aanmaken

1. Log in op de beheerconsole.
  2. Klik op  Vergaderingen vanuit het navigatiemenu.
  3. Klik op Vergadering aanmaken.
  4. Selecteer het vergadertype: Eenmalige vergadering (indien ingeschakeld voor uw account) of Permanente vergadering.
  5. Voer een naam in voor de vergadering en stel vergaderopties in:
    • Stel een numerieke beveiligingscode in voor deelname aan de vergadering: iedereen in uw Lifesize-account kan uw vergaderingen zien op het tabblad Vergaderingen, maar u kunt voor extra veiligheid een beveiligingscode voor deelname opnemen. De beveiligingscode wordt automatisch opgenomen in kalender- en e-mailuitnodigingen. Alle deelnemers moeten een numerieke code van 4 tot 10 cijfers invoeren om deel te kunnen nemen aan de vergadering. OPMERKINGgroepschat is niet beschikbaar in vergaderruimtes die een beveiligingscode gebruiken.
    • Voeg een beschrijving van de vergadering toe: voer een beschrijving van maximaal 200 tekens in voor de vergadering.
    • Verberg de vergadering in adresboek: indien ingeschakeld, wordt deze vergadering verborgen in het telefoonboek voor kamersystemen en apps. Eenmalige vergaderingen zijn standaard verborgen. Verborgen vergaderingen zijn nog steeds zichtbaar voor de eigenaar en moderator van de vergadering. Opmerking: U kunt op een verborgen vergadering inbellen als u de oproepgegevens rechtstreeks heeft ontvangen.
    • Selecteer de rollen voor de vergadering: organisator van de vergadering, moderator en spreker.
    • Selecteer wie Opnames kan bekijken: de eigenaar van de vergadering, deelnemers aan de vergadering, specifieke gebruikers of het volledige account.
    • Als dit in uw abonnement zit, schakel dan Live Streaming in.
  6. Klik op Opslaan