Cisco TelePresence SX20 en de Codec C-serie

1. Voer het IP-adres van het apparaat in uw browser in. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  2. Ga naar Configuration> System Configuration > H323.

1. Selecteer in de NAT-sectie Off bij Mode.
  2. Configureer de volgende instellingen in klik na elke optie op Save:
  • Selecteer Gatekeeper bij de CallSetup Mode.
  • Selecteer Dynamic bij PortAllocation.
  • Voer de LoginName in. Dit is de extensie van het apparaat.
  • Selecteer On bij Mode.
  • Voer het Wachtwoord in.
  • Voer het Gatekeeper-adres in
  • Selecteer Manual bij Discovery.
  • Voer de extensie van het apparaat in de velden bij E164 en ID in.

Telefoonboekdienst activeren

1. Voer het IP-adres van het apparaat in uw browser in. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  2. Ga naar Configuration> System Configuration > Phonebook Server.

3. Laat het ID-veld leeg en kies TMS als het Type.
  4. Voer in het URL-veld uw extensie en wachtwoord in de volgende notatie in: http://soapexport.lifesizecloud.com/PhoneBookService?token=extension_password
  5. Klik op Opslaan.