Polycom HDX-serie

1. Voer het IP-adres van het apparaat in uw browser in. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  2. Klik op Admin Settings en ga naar Network > IP Network

1. Configureer de volgende instellingen:
  • Schakel IP H.323 in.
  • Voer de H.323-naam in. Dit is de extensie van het apparaat.
  • Voer de H.323-extensie in. Dit is de extensie van het apparaat.
  • Selecteer Specify bij het veld 'Use Gatekeeper'.
  • Schakel Authentication in en voer de extensie in het veld 'User Name' in.
  • Voer het IP-adres van de Gatekeeper in het veld 'Primary Gatekeeper IP Address' in.
  • Schakel H.460 Firewall Traversal in.
  1. Klik op Update

Configureer LDAP

1. Ga naar Global Services > Directory Servers

1. Configureer de volgende instellingen:
  • Schakel LDAP in.
  • Voer ldapexport.lifesizecloud.com in als het serveradres.
  • Voer de Server Port in.
  • Voer de Group Name in.
  • Voer de Default Group in.
  • Voer de Base DN (Distinguished Name) in. Bijvoorbeeld: o=cloud, dc=lifesize, dc=com
  • Selecteer Basic bij Authentication Type.
  • Voer de Bind DN (Distinguished Name) in. Bijvoorbeeld uid=<extension>.
  1. Klik op Updaten.