Uw Lifesize Phone HD aanpassen

Als u gebruikmaakt van de Lifesize Cloud met een Lifesize Phone HD die is verbonden met een Lifesize Icon-kamersysteem, dan kunt u de achtergrond, lay-out en tijdzones op het beginscherm van de Lifesize Phone HD aanpassen via de pagina Kamersystemen van de beheerconsole van Lifesize.

1. Log in op de beheerconsole.
  2. Klik op  Kamersystemen vanuit het navigatiemenu.
  3. Selecteer het vakje naast de telefoon die u wilt aanpassen. U kunt meerdere telefoons tegelijk selecteren door op het selectievakje te klikken naast elke naam die is gekoppeld met een Lifesize Phone HD. Klik op Phone HD aanpassen.
  4. Vanuit het tabblad Achtergrond kunt u een standaardachtergrond kiezen of uw eigen achtergrond uploaden. OPMERKING: Ondersteunde beeldformaten: JPEG, PNG met max. beeldgrootte van 1 MB en een minimum resolutie van 800x480 px.
  5. Vanuit het tabblad Layout kunt u de layout aanpassen door een layout te kiezen met 4 knoppen (incl. de datum en tijd), 6 knoppen of 8 knoppen. Er zijn verschillende knoppen om uit te kiezen:
    • Oproep
    • Agenda
    • Camera
    • Aangepast snelkiezen
    • Toetsenblok
    • Adresboek
    • Niet storen
    • Favorieten
    • Gezondheid
    • Vergaderingen
    • Mijn info
    • Aanwezig
    • Recent
    • Slaapstand
    • Start
    • Volume

6. Vanuit het tabblad Tijdzones kunt u een vooraf vastgelegde tijdzone zoeken en instellen of een eigen naam voor een tijdzone aanmaken. U kunt ook elke tijdzone inschakelen/uitschakelen met de schakelknop aan/uit.
  7.  Klik op Opslaan

Bekijk de volgende video voor meer informatie over hoe u de Phone HD kunt aanpassen.