Een bestaand icon aansluiten of loskoppelen

Uw Icon-systeem op elk gewenst moment met de Lifesize-clouddienst verbinden

NB: Zo wordt het systeem opnieuw naar de standaardinstellingen ingesteld.

1. Meld u aan bij uw Icon door het het IP-adres in te voeren in een browser-URL.
  2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Ga naar systeemtoegang en wachtwoorden voor informatie over standaardinstellingen.
  3. Selecteer de gewenste taal en klik vervolgens op Aanmelden.
  4. Klik op het tabblad Onderhoud en selecteer Systeemherstel > Systeem herstellen.
    OPMERKING: Door deze handeling uit te voeren, worden al uw huidige instellingen verwijderd, inclusief uw Favorieten.
  5. Een wizard vertelt u hoe u de taal, de netwerkinstellingen, de tijdzone en uw verbinding met de Lifesize-clouddienst moet configureren.

Zo koppelt u uw Icon los uit Lifesize

1. Meld u aan bij uw Icon door het het IP-adres in te voeren in een browser-URL.
  2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Ga naar Systeemtoegang en wachtwoorden voor informatie over standaardinstellingen.
  3. Selecteer de gewenste taal en klik vervolgens op Aanmelden.
  4. Klik op het tabblad Onderhoud en selecteer dan Systeemherstel > Systeem herstellen.
  5. Herstel uw systeem naar de standaardinstellingen in Onderhoud > Systeemherstel > Systeem herstellen .
    OPMERKING: Door deze handeling uit te voeren, worden al uw huidige instellingen verwijderd, inclusief uw vermeldingen in Favorieten.
  6. Wanneer de wizard voor de initiële configuratie u vraagt om gebruik te maken van de clouddienst, kiest u Nee.
  7. Vraag uw beheerder om de Icon uit uw gebruikersaccount te verwijderen.