Gebruikers beheren

U kunt de gebruikers in uw Lifesize-accountgroep beheren vanuit de beheerconsole.

Meld u aan en selecteer Gebruikers. Gebruik het zoekveld om een gebruiker snel in het telefoonboek op te zoeken. 

Een gebruikersaccount verwijderen  Klik op het selectievakje naast de gebruikersnaam en daarna op Verwijderen. Elke vergadering waar de gebruiker die u verwijdert eigenaar van is, wordt overgedragen aan de Accountbeheerder.
Het wachtwoord van een gebruiker wijzigen Selecteer de naam van de gebruiker om het dialoogvenster Gebruiker bewerken te openen en klik daarna op Wachtwoord opnieuw instellen om een e-mail naar de gebruiker te sturen met daarin een link waarmee hij/zij het wachtwoord opnieuw kan instellen.
Een weergavenaam van een gebruiker wijzigen Klik op de naam van de gebruiker om het dialoogvenster Gebruiker bewerken te openen en voer daarna de nieuwe naam in. Klik op opslaan.
Informatie over gekoppelde apparaten bekijken

Klik op de naam van de gebruiker en daarna op het tabblad Apparaten

Geeft weer of er een apparaat met u geassocieerd is. U kunt een apparaat loskoppelen door de link Apparaat loskoppelen van gebruiker te selecteren. Als u dat doet, gaat het apparaat offline, wordt het losgekoppeld van het account en wordt het verwijderd van de lijst met kamersystemen. Het apparaat moet opnieuw gekoppeld worden als een vergaderruimte of met een individuele gebruiker.

OPMERKING: Als u een exemplaar van het telefoonboek wilt downloaden, klik dan op Alles exporteren.

U kunt ook: